Dolar 32,5013
Euro 34,8201
Altın 2.488,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Mumluk Modelleri Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Mumlar, doğal aydınlatma ürünü olmasıyla bilinir ancak son dönemlerde mumluk modelleri ile dekorasyonun bir parçası haline gelmiştir.

Mumluk Modelleri Seçerken Nelere Dikkat Edilir?
28 Ocak 2022 11:30

Mumlar, doğal aydınlatma ürünü olmasıyla bilinir ancak son dönemlerde mumluk modelleri ile dekorasyonun bir parçası haline gelmiştir. Kullandığınız ortama farklı bir hava ve tarz katan mumluklar, dekorasyon amacı ile kullanılmaya başlandıktan sonra farklı tasarımlar ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Mumluklar ile dilerseniz yemek masalarına romantiklik katabilir, dilerseniz evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Farklı Tasarımlar ile Mumluk Modelleri

Mumluk modelleri seçerken birçok çeşit karşınıza çıkmaktadır. Bu farklılıkların başında mumluk yapımında kullanılan malzemelerin farklılığı gelir. Genellikle sade ve şık tasarımlar ile yaygın kullanımı olan seramik malzemelerden tasarlanmış mumluk modelleri karşınıza çıkabilir. Ancak tarzınızı yansıtmak ve yaşam alanlarınıza farklılık katmak istiyorsanız da binlerce formlarda tasarlanmış mumluk modellerine ulaşabilirsiniz.

Seramik malzemeler ile tasarlanmış mumluklar kadar metal malzemeden tasarlanmış mumluk modelleri de sık tercih edilir. Bu tarz mumluklar da farklı şekiller ve renk seçenekleri ile tasarlanmıştır. Kullanılan malzeme mumluklarınızı daha dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirme avantajı da sunmaktadır. https://www.taymum.com.tr/collections/mumluklar sitesini ziyaret ederek her tarza uygun mumluklara ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.