Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Modern ve Şık Mobilya Tasarımları

Modern ve şık mobilya tasarımları ile evinize şıklık ve zarafet katın. En trend mobilya modelleri ve dekorasyon ipuçları burada!

Modern ve Şık Mobilya Tasarımları
14 Mart 2024 16:08

Modern ve Şık Tasarımlar: Case Köşe Koltuk

Modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan çok yönlü Case Köşe Koltuk, geniş ve derin oturma alanlarıyla ekstra konfor sağlıyor. Taş dokulu kolçak sehpasıyla keyifli vakit geçirmeyi sağlayan Case Köşe Koltuk, fonksiyonelliği bir araya getirerek evlere özel bir dokunuş katıyor. Örme sırt detayı ve antik sarı metal ayaklarıyla özenle hazırlanan köşe koltuk, endüstriyel bir çekicilik katıyor.

Modern ve Sıra Dışı Görünüm: Case TV Ünitesi

Eşsiz toprak tonlarıyla salonlara hava katan Case TV Ünitesi, zarif detayları ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkıyor. Modül şeklinde tasarlanan ünite, kişiselleştirme özelliğiyle dar alanlara da uygun hazırlanabiliyor. Geniş depolama alanları ve raflarıyla pratik çözüm sunan ünite, dekoratif bir unsur olarak yaşam alanlarını güzelleştiriyor.

Estetik ve Pratik: Angelic Dark Yatak Odası Takımı

Angelic Dark Yatak Odası Takımı, üstün tasarım anlayışıyla kullanıcıların tarzını yansıtarak etkileyici bir görünüm sağlayan, şık ve güçlü bir seçenek olmaya hazırlanıyor. Fonksiyonel özellikleriyle evlere konfor katarken, üç farklı dolap seçeneğiyle de ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor.

Sadelik ve Konfor: Hardy Koltuk Takımı

Eşsiz dizaynıyla salonların vazgeçilmez parçası haline gelecek olan Hardy Koltuk Takımı, sade renk tonlarıyla göz kamaştırıyor. Soft sünger ve zigzag yay kullanımıyla yüksek konfor fırsatı sunan ürün, özel yeni seri nubuk ve keten dokulu kumaşlarla üretiliyor.

Doğal ve Şık: Redoro Yemek Odası Takımı

Doğanın eşsiz zerafetini yaşam alanlarınıza taşıyan Redoro Yemek Odası Takımı, toprak tonlarının sıcacık bir kombinasyonunu sunar. Masif ahşap masası, minimal tasarımlı konsolu ve dikkat çeken sandalyeleriyle evlerin şıklığını tamamlayan Redoro, odalara zarif bir dokunuş ekliyor.

Kelebek Mobilya Hakkında: Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, global tasarım vizyonuyla bir dünya markası olma hedefiyle üretimine devam ediyor. Bugün ürünlerini yurt içinde 250’nin üzerinde mağazada tüketicilerin beğenisine sunan Kelebek, yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da tasarımlarını tüketicileriyle buluşturuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.