Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MHRS Randevu Alma Nasıl Yapılıyor? – MHRS Randevu Alma Ücretli Mi? – (26/01/2016) – !

MHRS randevu alma işleminin ücretli olmuş olduğu durumu öne sürülmekte iken doğru olduğu fakat telefon ile ararsanız iseniz paralı +5Tl + telefon parası yazacak olduğu belirtilmektedir.

MHRS Randevu Alma Nasıl Yapılıyor? – MHRS Randevu Alma Ücretli Mi? – (26/01/2016) – !
Aslan Özdemir
26 Ocak 2016 09:02

MHRS randevu alma işleminin ücretli olmuş olduğu durumu öne sürülmekte iken doğru olduğu fakat telefon ile ararsanız iseniz paralı +5Tl + telefon parası yazacak olduğu belirtilmektedir.

Hayrettin Kaya

Sağlık alanı içerisinde Sağlık Bakanlığının vatandaşlara hizmet sunmakla yetkilidir. Bu sunulmakta olan hizmet çeşidinden yararlanmak istemekte olan kişilerin yapmaları gerekmekte olan tek şey internet erişimi sağlamak olacaktır. İnternet hizmeti kapsamı içerisinde vatandaşlar pek çok alanda işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi adı altında geçmekte olan sizler sağlık alanında bu sistemden yararlanabilmektesiniz. Çünkü bizler vatandaş olarak randevu sırası almak istersek biliriz ki hastane erkenden gitmemiz gerekmektedir.

Çünkü hastaneler kalabalık bir kurumdur. Bu kurum yerlerinde oluşmakta olan kalabalığın sebebi de vatandaşların sıra alma muayene olma isteğinden kaynaklanmaktadır. Teknolojik ilerlemeler ile artık sizler bu gelişimlerden yararlanabilir, hayatınızı bu doğrultuda gerçekleştirme sağlayabilirsiniz.

Dijital platform üzerinden online bir şekilde randevu almak isteme durumunda sizlerin yapmaları gereken arama motoru yerine ‘MHRS randevu al’ yazmanız gerekecektir. Bu başlık Merkezi Hekim Randevu Sistemi adının kısaltılmış hali olarak verilmiştir.

Her vatandaş bu siteye kolaylık ile giriş sağlayabilir. Bunun için yapmaları gerekmekte olan ilk şey MHRS sistemine kayıt olmaktadır. Bu alana kayıt olmaları için ise gerçekleştirmeleri gereken ufak çaplı işlemler yer alıyor. Öncelik ile sisteme giriş yapabilmeniz için MHRS ’ye kayıt olmanız gerekir. Kayıt işlemleri için ise yapmanız gereken tek şey internete erişim sağlanmalıdır.
Ardından sizlere MHRS ana sayfası ekrana düşecektir. Üye ol ibaresini tuşladıktan sonra sizler kolay bir şekilde bu sistemden faydalanabileceksiniz. Ekranınıza isim, soy isim, yaş, doğum yılı, doğum yeri ve benzeri kendi kişisel kimlik bilgilerinizi doldurmanız gerekecektir.

Hemen sonrasında ise sizlerden istenecek olan şey sisteme girişte bulunurken girecek olduğunuz parolanız. Kendinize göre ister sayı ister yazı ister de işaret olarak 6 haneli bir şifre belirlemeniz. Bu şifreyi belirledikten hemen sonra sizler bir şifre sahibi olacaksınız.

Sahip olduğunuz bu şifre ile sizler MHRS sistemine girişte bulunabilirsiniz. Sonrasında ise artık ne zaman doktordan randevu almak isterseniz pratik ve kolay bir şekilde bu sistemi kullanarak hangi doktordan sıra almak isterseniz dilediğinizi tercih ederek muayene sırası alabileceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.