Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Meryem Uzerli Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Almanya’da dünyaya getirmiş olduğu minik kızı Lara’nın babası borsacı Can Ateş’ten ayrılmasından hemen sonra sıkıntılı günler geçirmekte olan Meryem Uzerli yeni bir aşka kapı açtığı görüldü. Güzel oyuncu geçtiğimiz gece yeni sevgilisi ile ilk kez kameralara yakalandı. Uzerli ve Alp adlı sevgilisi Beyoğlu’ndaki The Marmara Pera’da güzel bir akşam yemeği yediği öğrenildi..

Meryem Uzerli Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!
22 Şubat 2016 18:36

Almanya’da dünyaya getirmiş olduğu minik kızı Lara’nın babası borsacı Can Ateş’ten ayrılmasından hemen sonra sıkıntılı günler geçirmekte olan Meryem Uzerli yeni bir aşka kapı açtığı görüldü. Güzel oyuncu geçtiğimiz gece yeni sevgilisi ile ilk kez kameralara yakalandı. Uzerli ve Alp adlı sevgilisi Beyoğlu’ndaki The Marmara Pera’da güzel bir akşam yemeği yediği öğrenildi.

Çıkışta otomobilde şakalaşan âşıklar, fotoğrafları çekilince panikledi. Taksim’den Zincirlikuyu’ya kadar kaçan çift, trafik ışıklarında görüntülendi.

İki aydır birlikte oldukları öğrenilen çift, geceyi Anadolu yakasında tamamladı. Beylerbeyi’nde ters yönde giderek tepki çeken ikili, Kanlıca’da bir siteye girdi.

Uzerli’nin adı yakın geçmişte aynı projelerde yer aldığı Ozan Güven ve Murat Yıldırım ile anılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.