Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Lodos bitecek kar gelecek!

Lodos hakkında bitecek olduğu ancak kar gelecek olduğu iddia edildi.

Lodos bitecek kar gelecek!
12 Ocak 2016 19:56

Lodos hakkında bitecek olduğu ancak kar gelecek olduğu iddia edildi.

İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Kocaeli, Düzce ve Tekirdağ olmak üzere birçok ili lodos vurdu yeni hava durumu raporlarını Meteoroloji açıkladı.

Cuma gününe kadar şiddetli rüzgar var sonra birden sıcaklık düşecek ve18 Ocak Pazartesi’den itibaren ise özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesinde kar yağışı başlyacak.

LODOS VURDU!

İstanbul son hava durumu raporları açıklandı. Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya, gece saatlerinden itibaren ise bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Yeni raporlara göre sıcaklık 16 ocak cartesi gününden itibaren düşecek ve pazartesi kar yağışı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlerde, pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve kar yağışı da beraberinde bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.