Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 16°C

Köylerde Çöpler Yol Kenarına Dökülüyor

Sinop’un Ayancık ilçesinde yol kenarına dökülen çöpler çevre kirliliğine neden oluyor.

Köylerde Çöpler Yol Kenarına Dökülüyor
3 Ağustos 2023 16:42

Ayancık’ın köylerinde yol kenarına dökülen çöpler çevre kirliliğine neden oluyor.

İlçeye bağlı Mustafa Kemal Paşa ve Dedeağaç köylerinde yol kenarına gelişi güzel dökülen çöpler, çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor.

Yaz ayında köylerde doğada çöplerin arttığını belirten vatandaşlar “Köylerde ve yol kenarlarında bu görüntüleri çok fazla görüyoruz. Doğayı temiz tutmak için duyarlı olalım” dedi.

Yol kenarına çöp atıldığına şahit olduğunu belirten bir başka vatandaş ise “Neden atıyorsun diye sorduğumuzda yağmurla birlikte dereye gider şeklinde cevap alıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  1. Papatya dedi ki:

    Her köye belediye cöpü olsa bu halte gelmez.