Dolar 32,4486
Euro 34,6484
Altın 2.388,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
14°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Köy Bakkalı Yabancı Menşeili Ürünleri Raftan Kaldırıyor

Ayancık Aşağıköy’de bulunan bakkal yerli ürünleri raflarına dizmeye başladı.

Köy Bakkalı Yabancı Menşeili Ürünleri Raftan Kaldırıyor
23 Kasım 2023 19:53

Ayancık’ta köy bakkalından yabancı menşeili ürünleri kaldırmaya başlayan esnaf, bakkal raflarına yerli ürünleri diziyor.

Aşağıköy Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AYKAD) tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda köylerinde bulunan bakkalın raflarından yabancı menşeili ürünlerin kaldırılmaya başlanarak yerli ürünlerin satışının yapıldığını belirtti.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

Ne kadar paylaşmayın, ben bunu reklam için yapmadım dese, ki biliyoruz reklam için yapmadığını yine de paylaşmak istedik. Belki örnek olur belki insanları daha duyarlı olması noktasında harekete geçirir.

Köyümüz merkez mahallede bakkal esnafı olan değerli ağabeyimiz Gazze’de İsrail’in yaptığı, hastahane, cami, sivil yerleşim yeri demeden bombalayarak, kadın, çocuk, yaşlı, bebek demeden soykırım yapmasına duyarsız kalamadı.

Yabancı menşeili bütün ürünleri yerlileri ile değiştirmeye başladı. Elindeki kalan ürünler bittiğinde içecekten, yiyeceğe, temizlik ürünlerinden, cipse ne varsa sattığı yerli ürünlere ilave ederek mazlumun yanında olduğunu bu örnek davranışı ile bizlere de göstermiş olacak.

Kendisini bir kez daha tebrik eder sayılarının çoğalması duası ile Yüce Allah razı olsun diyoruz.

Köy Bakkalı Yabancı Menşeili Ürünleri Raftan Kaldırıyor Köy Bakkalı Yabancı Menşeili Ürünleri Raftan Kaldırıyor Köy Bakkalı Yabancı Menşeili Ürünleri Raftan Kaldırıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.