Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Konya Plastik Firmaları Neler?

Konya’da plastik sektörü bir hayli gelişmiştir. Tek başına ürettiği ürünlerle ön plana çıktıkları gibi aynı zamanda ambalaj, inşaat, otomotiv, elektronik ve temel tüketim ürünleri gibi çeşitli iş kollarına da destek sağlamaktadır.

Konya Plastik Firmaları Neler?
24 Kasım 2023 19:09

Konya’da plastik sektörü bir hayli gelişmiştir. Tek başına ürettiği ürünlerle ön plana çıktıkları gibi aynı zamanda ambalaj, inşaat, otomotiv, elektronik ve temel tüketim ürünleri gibi çeşitli iş kollarına da destek sağlamaktadır. Genel olarak incelendiği zaman Konya’da plastik sektörü, kalıp üretiminden, enjeksiyona ekstrüzyondan siparişi göre özel boyut belirlenmesine kadar çeşitli alanlarda çalışmaktadır. Bu da profesyonel olarak hizmet sunan Konya plastik firmaları ile ön plana çıkan bir seçenek olarak dikkat çeker.

Şimşek Plastik Sanayi

Elli seneyi aşkın bir süredir. Plastik sektörü dendiğinde ilk akla gelen markalar arasında yer almaktadır. Türkiye’nin tüm büyük markalarına çalışmalar yapan Şimşek plastik aynı zamanda ilaç ve gıda sektörlerinde de uzmanlaşmıştır. Ürünlerini çoğunlukla iç piyasa için üreten marka uluslararası olarak da Ürdün ve Irak gibi ülkelere satış yaparlar.

Matsi Eğitim Gereçleri

Konya’da sadece plastik konusunda değil aynı zamanda metal kaplama firmaları ön plana çıktığında da pek çok farklı adres dikkatleri üzerinde toplar. Hiç şüphesiz Matsi eğitim gereçleri, eğitim – öğretim alanında son derece yenilikçi ve dikkat çeken ürün seçenekleri ile ilk markalar arasında yer alır.

Küçük sınıf ürünlerinden profesyonel toplantı salonlarına, masalardan kitaplıklara kadar Matsi markasında çok çeşitli ürün seçenekleri bulunmaktadır. Söz konusu olan eğitim olduğunda ürünlerin hem kullanışlı hem de uzun ömürlü olması büyük bir önem arz eder. Bu sebeple çocukların ihtiyaç duyduğu özelliklere göre pek çok farklı ürün seçeneği bir arada hizmete sunulmaktadır.

Doğru Firmayı Tercih Edin

Konya’da ihtiyacınıza yönelik bir firmaya ulaşmak mümkündür. Çünkü hemen hemen her sektörde onlarca farklı firma hizmet vermeye devam eder. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve firmalar hakkında teknik detaylara ulaşmak için adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Sizin için sürekli olarak güncel tuttuğumuz adresimizde kaliteli ürün seçeneklerini bir adım ötenize ulaştırıyoruz. Sadece adresimizde yer alan bilgiler kısmına göz atarak hangi ürün seçeneğine ulaşacağınıza karar verebilirsiniz.

Sektörünüz ve ihtiyaçlarınıza yönelik firmaları belirledikten sonra dilediğiniz bir firmayı iletişim bilgilerini kullanarak arayabilir ya da bizzat yerinde ziyaret edebilirsiniz.

*Tanıtım yazısıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.