Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Konforlu Eşofman Altı Erkek Ürünlerinde Sezon Hareketli Başladı

Eşofman altı erkek modasının spor tarzda bir ürünüdür. Özellikle farklı spor dalları ile ilgilenen erkeklerin dolabında birkaç adet eşofman altı mutlaka bulunmalıdır.

Konforlu Eşofman Altı Erkek Ürünlerinde Sezon Hareketli Başladı
1 Ekim 2020 22:55

Eşofman altı erkek modasının spor tarzda bir ürünüdür. Özellikle farklı spor dalları ile ilgilenen erkeklerin dolabında birkaç adet eşofman altı mutlaka bulunmalıdır. Bunun yanında günlük hayatta rahatlığından ödün vermek istemeyen kişiler de eşofman altı ile kombin yapmayı düşünebilirler.

Eşofman Altı Erkek Modelleri

Eşofman altı erkek modellerinde farklı model ve renk alternatifleri bulabilirsiniz. Örneğin bilekten lastikli modeller hem hem modadır hem de çok rahattır. Yine de tercihiniz klasik, düz kesim eşofman altı modellerinden yana olabilir.

Kumaşının nefes alabilen kumaştan olması sayesinde, terlemezsiniz ve rahat hareket edersiniz. Esneyen yapısı da hareketlerinizi sınırlandırmamanızı sağlar. Eşofman altı giydiğiniz zaman, günlük tarzınızı tamamlamak için basic bir tişört kullanabilirsiniz.

Eşofman Altı Erkek Siyah

Eşofman altı erkek modellerinde insanların renk tercihi genel olarak siyahtan yana olur. Ancak gri, lacivert, kırmızı gibi renkler de sıklıkla tercih edilir. Renk ve model tercihiniz ne olursa olsun eşofman altı modellerinin rahatlığını çok seveceğinize emin olabilirsiniz. https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-alti/ adresinden en kaliteli eşofman altı modellerine ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.