Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kol Çantası Modelleri İle Kombini Tamamlayın

Farklı tasarımlar sunan kol çantası modelleri oldukça popülerdir. Hasır model el çantası modelleri farklı kıyafetler ile kombinlenebilir.

Kol Çantası Modelleri İle Kombini Tamamlayın
Aslan Özdemir
2 Ekim 2020 23:05

Farklı tasarımlar sunan kol çantası modelleri oldukça popülerdir. Hasır model el çantası modelleri farklı kıyafetler ile kombinlenebilir. Zincir aksesuarlı kol çantası modelleri özel tasarımları ile oldukça özeldir. Renkleri ve desenleri ile sürekli olarak tercih edilmektedir. Hasır örme el çantası modelleri desenleri ve renkleri ile oldukça popülerdir.

Hayrettin Kaya

Her ortama hitap eden çantalar her zaman tercih edilebilir. Geometrik form kol çantası herkesin tercihi olmayı başarmıştır. Özel rengi ile davetlerde sürekli olarak tercih edilmektedir. Kolay kullanılan parçalar, her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Slogan baskılı el ve kol çantası modelleri özel renkleri ile sıra dışı bir görünüm sağlayacaktır.

Modern Kol Çantası Modelleri

Colorblock çanta tarz sahibi olacakların tercihleri arasında bulunan parçalardır. Renkleri ve tasarımı ile oldukça popülerdir. Zincir ayrıntısı çanta severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Hasır örme siyah beyaz çanta modelleri her zaman tercih edilebilir. Makrome örme detaylı bel çantası kadınların severek tercih ettiği çantalar arasında yer almaktadır.

Gösterişi sevenler payet bel çantası ile spor ve şık bir görünüm elde edecektir. Mavi ve pembe renkleri ile oldukça popülerdir. Şeffaf form kol çantası farklı bir tarz yaratmak isteyen bireylerin ilk sırada tercihi olmayı başarmıştır. Aksesuarlı pembe kol çantası modeli kadınların severek tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır. Tüm kol çantası modellerine https://www.twist.com.tr/aksesuar/kadin-canta-modelleri/ web sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.