Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Klasik Ve Kolçaklı Ahşap Sandalye

Sandalye seçimi kişinin zevkini o mekana yansıtmaktadır. Şık duran sandalye seçimleri mekana kattığı ayrı bir havası vardır.

Klasik Ve Kolçaklı Ahşap Sandalye
Aslan Özdemir
28 Şubat 2017 10:54

Sandalye seçimi kişinin zevkini o mekana yansıtmaktadır. Şık duran sandalye seçimleri mekana kattığı ayrı bir havası vardır. Klasik kesimde yapılan sandalyeler herhangi bir tasarımı olmasa da kendi tarzına has bir görünüşü vardır. Her şekilde mobilyaya uyum sağlar ve detaylandırarak daha farklı bir havaya bürünür. Bu şekilde değerlendirilen klasik ahşap sandalye modelleri diğer eşyalar içinde de bir uyum sağlaması gerekir. Bir bütünlük ve uyum klasik sandalye modelini daha şık gösterecektir. Bu modeller kişilerin klasik olan tercihinden kaynaklanır. Her şeyin eski sade ve şık olması yönünde tercih kılan kişi, model konusunda risk almayı istemediği için tercihini bu yönde kullanır. Klasik modellerin şık durması da kendine ayrı bir hava katar.

Hayrettin Kaya

Yemek masalarında, mutfak bölümünde ve ya diğer alanların çeşitli yerlerinde kullanımları da mevcuttur. Renk seçimleri alanın konseptine uygun olarak yapılır. Kullanılan malzeme olarak değişkenlik gösteren ürün, mobilya seçimine göre de değişir. Klasik sandalyenin dışında kollu ahşap sandalye modelleri de sizi alır, geçmiş dönemin modasını yaşatmaya davet eder. Ahşap kullanımının yakıştığı bir model olan bu sandalye çizimi ve modelleri ile kişilerin ilgisini çekmeye yeter. Geçmiş zaman modasını, şimdiki moda anlayışı ile birleştiren tasarımcılar kolçaklı ahşap sandalye modelleri olarak üretim yaparlar. Çizgisel ve tasarımın ön plana çıktığı ve geçmiş dönem modasından esinlenerek üretilen bu ürünler ortamın güzelliğine güzellik katacaktır.

Kolçaklı olarak anılan sandalyeler, kişinin rahatı için kollarını koymaya yarayan parçanın sandalyede olmasıdır. Ahşap olarak tasarlanan bu modeller kolçaklı olması da kişinin daha rahat etmesini sağlayacaktır. Bu detayın ahşap ile birleşmesi görsel olarak harika bir uyum yakalar. Kolçak ve oturulan bölümün arasına konulan detaylar ise, modele çizgisel tasarımlar katmaya yarayacaktır. Bu modellerin mekana katmış olduğu ayrı bir hava vardır. Kişilerin zevkini yansıtan ve ahşap kullanımının en iyi örneklerinden olan bu model diğer detaylar ile de bütünlük sağladığı sürece şık görünmesi kaçınılmaz olacaktır. Günümüz modası bu modellerde de tasarım açısından kendini göstermektedir. Müdavimleri olan bu modellerin, rahatlığı da kullanılan malzemeler ile ilgili olduğu bir gerçektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.