Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Kısmetse Olur’da Ayça Ve Batuhan Aşkı Başladı

Bugün yayınlanan Kısmetse Olur programında Ayça ile Batuhan’ın aşkı damga vurdu.

Kısmetse Olur’da Ayça Ve Batuhan Aşkı Başladı
16 Mart 2016 21:18

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve öğle kuşağında en çok izlenen programlar arasında yer alan Kısmetse Olur evinde bugün aşk dolu dakikalar yaşandı.

Programın ilgi gören isimlerinden olan Ayça ile Batuhan çalkantılı bir ilişki sonrasında resmen aşklarını ilan etti. Bugün ekranlara yansıtılan bu görüntüler sonrasında ikilinin takipçileri bu duruma sevinirken programa katılan ailelerin de bu ilişkiyi onayladığı öğrenildi.

Kısmetse olur evine 3 hafta önce gelen ve Ayça’ya yoğun duygular beslediğini söyleyerek ilk günden itibaren Ayça’ya ilgi gösteren Batuhan sonunda amacına ulaşırken Ayça ile nasıl bir ilişki yaşayacağı da merak ediliyor. Ayça’nın oldukça baskın bir karakter olması ve zaman zaman yaptığı çıkışlarla karşısındaki kişiyi rencide etmesi ikilinin arasında en önemli sorun olacak.

Bugün ilişkilerini itiraf eden Ayça ve Batuhan için şu an her şey yolunda giderken Ayça’nın bugün yaptığı itiraf ile birlikte bu ilişki resmen herkese duyurulmuş oldu.

İkilinin yeni bir aşka yelken açması ile birlikte Kısmetse Olur programında yeni bir aşk daha başladı. Yarın yayınlanacak bölümde ikilinin arasında nasıl bir ilişkinin olacağı ve nelerin yaşanacağı merak ediliyor.

Kısmetse Olur yarın yine aynı saatinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.