Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Kısmetse Olur Sunucusu Seda Akgül Evleneceğini Duyurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasını sunan Seda Akgül, verdiği kilolar ile gündeme geldi. Sık sık hem yarışma hem de kiloları nedeniyle kendisinden söz ettiren Seda Akgül’ün evleneceği tarih belli oldu.

Kısmetse Olur Sunucusu Seda Akgül Evleneceğini Duyurdu
4 Mart 2016 17:50

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasını sunan Seda Akgül, verdiği kilolar ile gündeme geldi. Sık sık hem yarışma hem de kiloları nedeniyle kendisinden söz ettiren Seda Akgül’ün evleneceği tarih belli oldu.

Magazin gündeminden düşmeyen sunucu Seda Akgül, çıktığı bir programda 6 ayda 25 kilo verdiğini açıklamıştı. Reyting rekorları kıran Kısmetse Olur yarışmasının sunucusu Seda Akgül Renkli Sayfalar programında fazla kilolarını nasıl verdiğini de açıkladı. Hatta programda mide kelepçesi taktırdığı iddialarına da cevap olması için et yiyerek bu iddianın gerçek olmadığını televizyon karşısında herkese göstermiş oldu.

SEDA AKGÜL NE ZAMAN EVLENİYOR?

Seda Akgül, yine Renkli Sayfalar programında evlilik konusunda da itiraflarda bulundu. Yaklaşık 1 buçuk yıldır Avram Habibi ile ilişkisinin olduğunu açıklayan güzel sunucu Seda Akgül, düğününde gelinlik giymeyeceğini de söyledi. Düğününü ofiste yapacağını açıklayan Seda Akgül, evliliğin yakın zamanda olacağını duyurmuştu. İşte o tarih açıklandı.

Güzel sunucunun annesi de telefonla programa bağlandı. Programda kızına destek olan annesi her zaman kızının yanında olduğunu söyledi. Seda Akgül yaptığı son açıklamada Avram Habib ile 7 Mart 2016 tarihinde dünya evine gireceğini herkese duyurdu. Avram Habib ile Seda Akgül’ün nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar tarafından kıyacak. Nikaha ailesinin yanı sıra sadece yakın dostları gelecek.

Seda Akgül Kimdir

17 Haziran 1971, Ankara doğumldur. Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV’ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Son zamanların en çok konuşulan Kısmetse Olur programının sunuculuğunu yapmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.