Dolar 32,3584
Euro 34,7425
Altın 2.395,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kişiye Özel Dikim Takım Elbise Nasıl Seçilir?

Kendimizi daha özel, şık ve sıradanlıktan uzak hissetmek istediğimiz zamanlar bulunmaktadır.

Kişiye Özel Dikim Takım Elbise Nasıl Seçilir?
24 Haziran 2023 09:33

Kendimizi daha özel, şık ve sıradanlıktan uzak hissetmek istediğimiz zamanlar bulunmaktadır. Mezuniyet, düğün, nişan, ilk iş günü, önemli bir toplantı veya iş sunumu gibi durumlarda özel dikim takım elbise, ısmarlama gömlek veya damatlık tercih edilebilir.

Beden Ölçüleri Sınırlarına Takılmadan İstediğiniz Şekilde Takım Elbise Bulun

Mağazalarda satılan takım elbiselerin, gömlek ve damatlıkların beden ölçüleri genellikle belirli sınırlar içinde bulunmaktadır. Özel dikim takım elbise veya damatlıklar ise kişiye özel dikildiğinden beden sıkıntısı yaşanmamaktadır. En mutlu gününüzü yaşarken tercih edeceğiniz kıyafetin bedeninin üstünüze  olmaması bütün her şeyi mahvedebilir. Bu yüzden özel dikim takım elbise tercih etmek büyük bir avantaj sağlayacaktır. Vücut ölçüleriniz alınarak dikilecek ve tam üzerinize göre olacak ısmarlama takım elbiselerle hem rahatlığı hem tarzı aynı anda hissedebilirsiniz.

Sonsuz Renk, Kumaş ve Desen Seçenekleriyle Özgünlüğü Yakalayın

Bir takım elbiseyi gösteren hiç kuşkusuz rengi, deseni ve kumaşıdır. Yanlış renk seçimi, kumaşın dokusundaki bir hata, seçilen renk ve kumaşla uyuşmayan desen tercihi veya mevsime uygun olmayan bir kumaş tercihi bütün takım elbiseyi mahvedebilir. Bu yüzden profesyonel bir terzi ile çalışmak büyük bir öneme sahiptir. Ayrıca, özel dikim takım elbise ve ısmarlama gömlek tercih etmek kişinin tarzını yansıtmak, tekdüzelikten kurtulmak ve özgünlüğü yakalamak için kişiye fırsat sunar. İstediğiniz renklere, desenlere ve kumaşlara özel dikim sayesinde çok kolay ulaşabilirsiniz.

Kullanım Alanına Göre Birçok Farklı Model İçerir

Sadece özel dikim takım elbise değil  daha çok günlük kullanıma uygun gömlekler de ısmarlama üzerine özel dikimle yapılan parçalar arasındadır.  Kullanım alanına göre takım elbiseler değişiklik gösterdiği gibi modeller de değişir. Düğünlerde veya diğer özel günlerde daha şık, yelekli ve cepli modeller tercih edilirken günlük hayatta ısmarlama gömlek veya basic modelli takım elbiseler kullanılır. Ismarlama takım elbise ve gömlek siparişlerinde mağazalara kıyasla daha geniş bir model yelpazesi bulunur. Takım elbise modasında en önemli modeller İngiliz, Amerikan ve İtalyan tasarımcılardan çıkmıştır. Cep yırtmaçları, kapaklı cepler veya kruvaze gibi birçok model bulunmaktadır.

Ne İstediğinizi Bilerek Gidin

Özel dikim takım elbise veya ısmarlama gömlek yaptırmak için bütün süreçleri, kumaş isimlerini, çeşitlerini bilmeye tabii ki bilmek gerekmektedir. Fakat temel düzeyde olsa ne için kullanacağınızı, ne tarz bir görünüm yaratmak istediğinizi bilmek hem sizin için hem de çalışacağınız terzi için büyük kolaylık sağlayacaktır.

Takım Elbise Aksesuarları ile Görünümünüzü Tamamlayın

Özel dikim takım elbise ve ısmarlama gömlekleri sipariş verdikten sonra bütün dikim sürecinde terziyle beraber iletişim halinde olmak istediğiniz şekilde bir kıyafet oluşturmak açısından önemlidir. Takım elbiseyi gösteren kumaş ve renk olduğu kadar, düğme ve mendil gibi aksesuarlar da kıyafeti tamamlayıcı unsurlardandır. Özel dikim takım elbise ve gömleklerde sonsuz düğme ve mendil seçeneği bulunmaktadır. Kullanım alanına göre en uygun düğme ve mendil seçimleri ile uyumu ve şıklığı yakalayabilirsiniz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.