Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kış Lastiğinde en ucuz kış lastiği fiyatları ve fiyat performans karşılaştırması

Kullanıcıların yoğun bir şekilde araştırdığı markalar arasında en çok satan ve en donanımlı lastik çeşitlerini siz değerli kullanıcılar için sıralayacağız.

Kış Lastiğinde en ucuz kış lastiği fiyatları ve fiyat performans karşılaştırması
Aslan Özdemir
23 Ocak 2018 19:33

2017 yılı itibariyle bu kış için ‘kış lastiği’ uygulamasının zorunlu kılınması milyonlarca araç sahibinin, kendi araçlarına uygun lastik araştırmaları yapmalarına sebep oldu. Kullanıcıların yoğun bir şekilde araştırdığı markalar arasında en çok satan ve en donanımlı lastik çeşitlerini siz değerli kullanıcılar için sıralayacağız. Başta en ucuz Petlas lastikler olmak üzere diğer pek çok markaya bağlı 4 mevsim lastikler satın alabilirsiniz.

Hayrettin Kaya

Performansı Bakımından En İyi Lastik Firmaları

Kış Lastiğinde en ucuz kış lastiği fiyatları ve fiyat performans karşılaştırması

Performansı bakımından tartışmasız ülkemizin en çok ses getiren markalarından birisi Good Year olmayı başarmıştır. Uzun yıllardan bu yana dünya piyasasında zirveyi temsil eden ve ülkemizde de yoğun bir teknik servis ağına sahip olmasından dolayı Türk araç sahipleri tarafından tercih edilen bu ürünler, sizlere güvenilir sürüş konforlarını sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra Lassa markası, özellikle Barcelona ile yaptığı sponsorluk anlaşmalarından sonra marka değerini daha fazla duyurmayı başardı. Artık pek çok araç ve özellikle uzun yol yapan otobüs veya iş makineleri için ürettikleri donanımlı lastik çeşitleri ile güvenilirliği sağlamaktadır. Bu yüzden en ucuz Lassa lastiklerini araştıran binlerce kullanıcı Cimri.com güvencesi ile hesaplı fiyatlardan ürün siparişi oluşturabilmektedir.

Bir diğer çok satan marka ise Petlas. Henüz lastik dünyasına yeni bir giriş yapmış olsa da, hesaplı fiyat ve üstün kalite sunmasından dolayı ülkemiz genelinde pek çok araç sahibinin gönlüne taht kurdu. Cimri.com’da da en çok satanlar kategorisinde yer alan marka, kullanıcıların en ucuz petlas lastikler ihtiyaçlarına tam anlamıyla çözümler üretmektedir. Aynı zamanda güvenilir teknik servis hizmetleri ile uzun süre boyuna lastiklerinizi sorunsuz kullanmayı vaat etmektedir.

4 Mevsim Lastikler ile Güvenli Sürüşler Yakalayın

Kış Lastiğinde en ucuz kış lastiği fiyatları ve fiyat performans karşılaştırması

4 mevsime uygun lastik satışlarını yapan firmaların sunduğu fiyat dengesine göre bir sıralama yapan ekibimiz, bu sayede kullanıcılar tarafından memnuniyet yakalamayı başardı. Siz de hemen Lassa başta olmak üzere dilediğiniz markaları ‘kategori’ kapsamında seçebilir ve sıralama yapabilirsiniz. onlarca farklı sitenin satışlarına hız kazandıran ekibimiz, bu sayede çok daha üst düzey bir ürünü denemenize olanak yaratmaktadır. Kalitesi ile göz kamaştıran ve sınıfında önemli bir yer edinen markalardan bir diğerleri ise Petlas ve Good Year’dır.

Araçların Lastik Değişimini Düzenli Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Kış Lastiğinde en ucuz kış lastiği fiyatları ve fiyat performans karşılaştırması

Kullanıcılar en ucuz lassa lastikler gibi araştırmaları yaparken, bir diğer tarafta da düzenli olarak araç lastiklerini değiştirmenin ne gibi faydaları olacağı konusuna göz atmaktadır. Buna göre;

  • Düzenli olarak araç lastiklerini değiştirerek her mevsim koşulunda rahatlıkla araba kullanabilirsiniz.
  • Beklenmedik kar, yağmur, su birikintisi, tipi gibi havalarda aracınız kızaklamaz ve yol tutuşunu sağlam bir şekilde ortaya koyar.
  • Aynı zamanda direksiyon hakimiyetini çok daha rahat bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Uzun yıllar boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz lastiklere sahip olabilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.