Dolar 32,5488
Euro 34,8698
Altın 2.427,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Kiev’de Rebrov Kaos Yarattı

Dinamo Kiev’de teknik direktör Sergeri Rebrov patlağı yaşandı. 33 yaşındaki oyuncu Olege Gusev’i oyundan çıkardı, başı derde girdi.

Kiev’de Rebrov Kaos Yarattı
19 Eylül 2016 14:33

Spor Toto Süper Ligi’nin geçen sezon şampiyon olan ekibi Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi gruplarında rakibi olan Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev çok zorlu zamanlardan geçtiği iddia edildi. Beşiktaş takımıyla oynayacağı maç öncesinde Dinamo Kiev cephesinde bir hayli huzursuz olaylar meydana geldiği öne sürüldü.

Geçen hafta içerisinde oynanan Shakhtar Donetsk gibi önemli bir müsabaka da Dinamo Kiev teknik direktörü Sergeri Rebrov, kulübün en önemli isimleri arasında yer aldığı ifade edilen Olege Gusev’i maçta dakikalar 59’u gösterdiğin de oyundan aldı ve ardından hem taraftar hem de yönetim gerçekten de teknik direktör Sergeri Rebrov’a büyük bir tepki gösterdiği öğrenildi.

Maçtan sonra da bomba açıklamalar geldi!

33 yaşındaki yıldız futbolcu Olege Gusev, müsabakanın ardından teknik direktör Sergei Rebrov’a hitap ederek adeta savaş açacak eleştirilerde bulundu.

Taraftarlardan tam destek geldi!

Bu olayların yaşanmasının sonrasında Dinamo Kiev teknik direktörü Sergeri Rebrov’un nasıl bir yol izleyeceği düşünülürken, yıldız futbolcu Olege Gusev’e ise taraftarlardan büyük bir destek geldi.

Takımdan kovulabilir!

Teknik direktör Sergei Rebrov, Dinamo Kiev’deki teknik direktörlük kariyerini istifa ederek sonlandıracak mı yoksa yönetimin gerçekleştirileceği toplantılar sonrasında takımdan kovulacak mı?

İstifa edebilir!

Ukrayna basını, teknik direktör Sergeri Rebrov’un bu olay sonrasında kendisine saygısızlık yapıldığını düşündüğü için istifa edeceği iddia etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.