Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Keten Elbise Çarpıcı Modeller

Bir elbiseden estetik görünüm kadar sağladığı konfor da çok önemlidir.

Keten Elbise Çarpıcı Modeller
6 Aralık 2021 21:56

Keten Elbise Çarpıcı Modeller

Bir elbiseden estetik görünüm kadar sağladığı konfor da çok önemlidir. Konforlu ve estetik görünümü açısından oldukça başarılı olan keten elbiseler, yaz aylarında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Keten Elbise modelleri doğal elyaflardan elde edilen keten kumaşıyla tasarlanıyor. Yaz aylarında sıkça tercih edilmesinin en büyük nedeni ise keten elbiseler vücudun hava alarak serinlemesine olanak sağlıyor. Kesimleri, yaka detayları, tasarımları, renkleri açısından oldukça geniş modellere sahip olan keten elbiseler hasır görünümlü ayakkabı ve çantaları adeta bir bütünlük sağlıyor.

Keten elbise modellerinin en çok tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise nem çekme özelliğidir.  Bu sayede yaz aylarında sıkça oluşan terleme sorununu bir nebze olsa da hafifletiyor ve ıslak bir görünüm oluşumunu engelliyor. Keten elbiseler genellikle soft renklerden oluşuyor.  En çok kullanılan keten elbise renkleri arasında beyaz, krem, vizon, taba yer alıyor.

Son zamanlarda dış çekimlerde de oldukça sık tercih edilen keten elbise modelleri çekim sırasında kişiye konfor sağlayarak muazzam bir estetik görünüm sağlıyor. Keten elbiseler anne kız kombinlerinde de oldukça sık tercih ediliyor. Doğal elyaftan üretilen ketenlerden yapılan bu elbiseler cilt dostu olarak nitelendiriliyor. Bu sebeple minik hassas bedenlerin de kullanımına uygun hale geliyor. Sizler de keten elbiseleri https://www.beyyoglu.com/collection/elbise sitesinden güvenle alabilirsiniz.

Koton Elbise Rahatlığını Hissedin

Doğal pamuklardan elde edilen koton kumaşlar giyim sektöründe oldukça fazla tercih ediliyor. Koton elbiseler de bunlardan bir tanesi. Koton elbise yaz aylarında estetik görünümünün yanı sıra oldukça rahat bir kullanım sağlıyor. Koton elbiseler son yıllarda renk ve desenleriyle daha ön plana çıkıyor. İncecik ve yumuşak olan koton elbiseler yaz aylarında rahatlığı ve şıklığı yakalamak isteyen bireyler için adeta biçilmiş kaftan.

Koton elbiseler askılı, uzun kollu vb birçok farklı modelle alıcılarına sunuluyor. Üstelik oldukça rahat olan bu elbiseler cilt dostu ürünler arasında yer alıyor ve alerjen yapıya sahip bireylerin de kullanmasına imkân tanıyor.

Dış çekimlerde oldukça fazla kullanılan elbiselerden biri olan bu modeller atların arasında bir resim hayal ediyorsanız tam aradığınız tarzda. Koton elbise modelleri yazın güzelliğini yansıtan tarzda olduğu gibi aynı zamanda sadelikten yana olan kişiler içinde oldukça güzel modellerle satışa sunuluyor.

Bohem elbiselerden bazıları da koton elbise olarak karşımıza çıkabiliyor. Bohem tarzı oldukça uygun kumaşıyla bambaşka bir dünyaya kapılarını aralıyor. Çok fazla esnek olmayan koton elbiseler her ne olursa olsun kumaşın lifleri sebebiyle hafif bir bollaşma söz konusu olabiliyor. Sizlerde yazın rahatlığını kıyafetinize yansıtmak istiyorsanız bu elbiseleri https://www.beyyoglu.com/collection/elbise sitesinden güvenle satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.