Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Kedi Maması ve Kedi Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr ‘de!

Tahmin edebileceğiniz gibi, kedinizi beslemek sadece mamayı temiz bir kaba koymaktan ibaret değildir.

Kedi Maması ve Kedi Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr ‘de!
17 Aralık 2021 15:03

Tahmin edebileceğiniz gibi, kedinizi beslemek sadece mamayı temiz bir kaba koymaktan ibaret değildir. Bu hayvanların beslenme ihtiyaçları, vücutları geliştikçe değişir. Kedi maması kaliteli ve besleyici olmalıdır. Bununla beraber mamanın kaliteli bir markaya ait olması da çok önemlidir. Kediniz için mama seçimi kadar diğer malzemelerin seçimi de önemlidir. Bu yüzden de kediniz için alışveriş yaparken mutlaka bazı hususlara odaklanmanız gerekir.

Besleyici Kedi Maması Satın Alın

Kedi maması en az %25 protein içermelidir, ancak daha fazlaysa çok daha iyidir. Kedinizin beslenme düzenine ne kadar çok et eklerseniz o kadar iyidir. Yağlar kontrollü bir şekilde kedilerin beslenmesinde de çok önemlidir. Küçük miktarlarda bulunabilirler, ancak onları işlemekte zorlandıkları için bu hayvanlar için gerekli değildirler. Organların, kemiklerin ve bağışıklık sisteminin sağlığı için iki temel bileşen Omega 3 ve Omega 6 diyebiliriz. Bu bileşenler iç organlarını korumaya ve sağlıklı deri ve tüyleri korumaya yardımcı olduklarından kedilerin vücudu için çok önemlidir. Kediniz için seçilen mamada her zaman taurin ve arginin bulunmalıdır. Üre sentezi ve kalp sağlığı için gereklidirler.

Ödül Kedi Maması ile Kedinizi Memnun Edin

Ödül kedi maması ile kedinizin eğitimini desteklerken bir diğer yandan da onu memnun etmeniz mümkündür. Ödül mamalar sevimli dostunuzun eğitimini teşvik eder ve onun sağlıklı beslenmesine katkıda bulunur. Bu açıdan düşünüldüğünde ödül mamanın mutlaka kaliteli ve besleyici olması gerekir. Bu yüzden de ödül mama alırken ürünün kaliteli bir markaya ait olduğundan emin olmalısınız. Aynı zamanda ödül mama lezzet düzeyi açısından yoğun olmalıdır. Bu sayede kediniz onu beğenerek tüketecek ve mutlu olacaktır. 

Kedi Tırmalama Ürünlerini Unutmayın

Kedi tırmalamaları kedinizin gereksinim duyduğu faydalı ürünlerden biridir. Kedi tırmalama ürünleri satın almak istediğinizde kedinizin karakterini ve hareket düzeyini hesaba katmalısınız. Çok katlı kedi tırmalama çeşitlerinden tek katlı modellere kadar çok sayıda ürünle karşılaşırsınız. Doğru ürünü tespit ettiğiniz zaman kediniz artık koltuk ve mobilyalara zarar vermeyecek ve gereksinimlerini bu özel ürün sayesinde karşılayacaktır. 

En iyi kedi mama ve ürünleri için pet shop uygunpetgross.com.tr’yi inceleyebilirsiniz. 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.