Dolar 32,5651
Euro 34,8803
Altın 2.437,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER

Engelliler Haftası nedeniyle Boyabat Kaymakamı Akın ORUÇ, Boyabat Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASAN, Boyabat’ta bulunan  bulunan engelli aileleri ziyaret etti.

ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER
4 Aralık 2017 17:48

Engelliler Haftası nedeniyle Boyabat Kaymakamı Akın ORUÇ, Boyabat Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASAN, Boyabat’ta bulunan  bulunan engelli aileleri ziyaret etti.

 EN BÜYÜK ENGEL KALPLERDEKİ SEVGİSİZLİKTİR

Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: “Yol, su, kanalizasyon, imar, park bahçe gibi asli görevlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüm buluyoruz. Bugün de Başlı, Çelikel, Atila ve Karademir ailelerinde bulunan engellilerimizi ziyaret ettik. Fedakar ailelerin nasıl hayat mücadelesi verdiğine şahit olduk. Bizlerden beklentilerini not alarak ilgili arkadaşlara yönlendirdik. Allah’ın izniyle bu konumda olan ailelerimizle görüşmelerimizi ihmal etmeyeceğiz. Engellilerimizin inşallah daha iyi şartlarda günlük aktivitesini yapabileceği imkanlar sağlayacağız. Hayat mücadelesi zor olan vatandaşlarımız, kimsesiz olduklarını düşünmesinler. Bizler her zaman onların yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin önünde ki tüm engellerin kalkmasını temenni ediyor, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”dedi.

ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER ENGELLİ AİLELERE ZİYARET ETTİLER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.