Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Kapalı Elbiseler Kimlere Uygundur?

Kapalı Elbiseler Kimlere Uygundur?
24 Ekim 2018 15:22

Tesettür giyim anlayışını kendine tarz olarak benimsemiş olan kişilerin genellikle tercih ettiği kapalı elbiseler sadece dini inanışı gereği bunları tercih eden kişiler tarafından kullanılmamaktadır. Bunun yanı sıra özellikle kış aylarında soğuklara karşı korunurken aynı zamanda şık bir şekilde giyinmeyi arzulayan kişiler için de son derece güzel kıyafetleri bir arada bulmak mümkün olabiliyor. Kişilerin kendine uygun tarzda elbiselere rahatlıkla ulaşabileceği yerlerden söz konusu kapalı elbiseleri alması da mümkün oluyor. Bu noktada ürün çeşitliliği ile farklılık yaratan https://www.dasiva.com.tr/tesettur-elbise  sitesinin ürünleri tercih edilebilir.

Kapalı Elbiseler Nelerle Kombin Edilebilir?

Vücudun büyük bir bölümünü saracak olan elbiselerde kimi zaman elbiselerin çeşitli bölümlerinde elbisenin altına giyilen giysilerin görülmesi söz konusu olabilir. Tesettür kurallarına uygun şekilde tasarlanan bu kapalı elbiseler için kişilerin gömlekler, tunikler, pantolonlar gibi çok sayıda farklı tesettür ürünüyle kapalı elbiseler arasında bir kombin yapması mümkün olabiliyor. Çok farklı modelleriyle kişilerin istediği şıklığa ulaşmasını sağlayacak olan elbiselerde kişilerin kendi tarzını yansıtması da mümkün olabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.