Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Kalem Etek Kombineleri Nasıl Tercih Edilir?

Kalem etek genel olarak diz hizasında olan dar eteklere verilen isimdir. 

Kalem Etek Kombineleri Nasıl Tercih Edilir?
25 Mayıs 2021 21:44

Kalem etek genel olarak diz hizasında olan dar eteklere verilen isimdir. Kalem etek modelleri birbirinden farklı renk ve desenler ile satışa sunulmuştur. Kalem etekler birçok kadının gardırobunda yerine almış ve çok sevilen bir model olmuştur. Kalem etek modelleri genel olarak ofis stili modeller olsa da günlük hayatta da çok tercih edilen bir modeldir.

Kalem etekler hem yaz aylarında hem de kış aylarında kadınların Gözde kıyafetleri arasında yerini almıştır. Kış ayları için üretilmiş olan kalem etek modellerinin kumaşları kadın ve yün dokulu kumaşlar olarak tercih edilmiştir. Yaz ayları için üretilmiş olanlar ise daha hafif serin tutan kumaşlar olarak tercih edilmiştir.

Kalem Etek Modelleri Ve Fiyatları

Kalem etek modelleri boy olarak hemen hemen aynı hizadadır. Kalem etekler desen renk ve model olarak kendi içinde farklılık gösterir. Bazı kalem etek modellerinin uç kısımları fırfır detayı ile hareketlendirilmiştir. Bazı modeller ise boncuk ya da baskı ile farklılık katılmış olan modellerdir. Kalem etekler özel gün düğün davet kına gecesi nişan gibi organizasyonlarda da tercih edilen bir modeldir kalem etekler gömlek ya da bluz ile kolaylıkla kombin yapılabilen eteklerdir.

Kalem etek fiyatları kumaş ve model özelliğine göre değişkenlik gösterebilir. Her kadının bütçesine ve beğenisine ve ihtiyacına uygun olan kalem etek modelleri https://www.dilvin.com.tr/kalem-etek-modelleri   sitesinden güvenle satın alınabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.