Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Kafa Topu oyununun Hileleri? Kafa topu oyunu nasıl oynanır? Oynama Taktikleri nelerdir?

Kısa sürede indirme rekorları kıran Kafa Topu oyunu adeta bağımlılık yapıyor. Herkesin severek oynadığı Kafa Topu oyununun Hileleri? Kafa topu oyunu nasıl oynanır? Oynama Taktikleri nelerdir?

Kafa Topu oyununun Hileleri? Kafa topu oyunu nasıl oynanır? Oynama Taktikleri nelerdir?
Hayrettin Kaya
22 Temmuz 2016 20:27

Oyun açıldığında kolayca karakter oluşturarak hemen oyuna başlaya bildiğiniz kafa topu oyunu karakterleri Neymar, Ribery, Ronaldinho, Ibrahimoviç vb. bu futbolcudan birini seçebiliyor, karakterinize forma ve diğer aksesuarları renklerini kendi seçiminize göre değiştirebiliyorsunuz. Kafa Topu oyununun Hileleri? Kafa topu oyunu nasıl oynanır? Oynama Taktikleri nelerdir?

Aslan Özdemir

Kafa topu oyunu nasıl oynanır?
Oyun açıldığında kolayca karakter oluşturarak hemen oyuna başlaya bildiğiniz kafa topu oyunu karakterleri Neymar, Ribery, Ronaldinho, Ibrahimoviç vb. bu futbolcudan birini seçebiliyor, karakterinize forma ve diğer aksesuarları renklerini kendi seçiminize göre değiştirebiliyorsunuz. İsterseniz oyunda kazandığınız elmas ve altınlarla krampon, atkı, maske ve bir çok şeyi market bölümünden alabiliyor gerçek parayla da bunları satın alabiliyorsunuz. Karakteri oluşturduktan sonra kazandığınız paralar ile veya gerçek para ile yeni karakterler alıp onları değiştirebiliyorsunuz.

Kafa Topu oyununun Hileleri?
Kafa Topu oyunu Taktikleri neler? Bu oyunun bazı gol hileleri Android ortamında apk şeklinde dolaşmakta. Fakat bu hileler yeni güncellemeler geldikten sonra çalışmaz hale geliyor. Zaten çalıştığın dada oyunda donma sorunu ve bunun gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bunun için size oyunla ilgili taktikler vermeyi daha uygun görüyoruz. Oyunda iki tarafında kalesine yakın durmalı genelde açılarak oynayan taraf kaybeder.

Zaman zaman en soldaki tuşla yerden vuruş yapmalısınız rakipleriniz genelde zıplamayı çok sevebilirler. Gelelim en önemli olaya topa en yüksekte vuran golü atar. Her zaman topun en yükseldiği noktada topa vurmaya çalışın rakip çok azda açılmış olsa gol olacaktır. Rakibi şaşırtın, vuruyormuş gibi yapın vurmayın. 2 Kere aşırtma şut çektiyseniz bir kere alçak şut çekin. Sürekli aynı şeyleri yapmayın, farklı olun ki rakip sizi ezberleyemesin. Ve 2-0 3-0 öne geçtim diye bütün özel güçlerinizi kullanıp açık oynamayın rakibiniz deneyimli ise oyunu her türlü çevirecektir. Oyun ne kadar basit olsa da satranç gibi düşünme gerektirir. Burada yazanları uygularsanız çoğu maçı kazanacağınızı düşünüyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.