Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C

İzmir Diş Beyazlatma

Dolayısıyla İzmir diş beyazlatma konusunda araştırmalar yapılabilmektedir.

İzmir Diş Beyazlatma
30 Mayıs 2022 13:41

Dişler zamanla birçok faktöre bağlı olarak sararabilmektedir. Her ne kadar düzenli diş fırçalama yapılsa da bir süre sonra bu durumun ortaya çıkması kaçınılmazdır. Dolayısıyla İzmir diş beyazlatma konusunda araştırmalar yapılabilmektedir. Pek çok hastanede ve klinikte bu işlemi yaptırmak mümkündür. Dişlere oldukça estetik bir görünüm kazandırılmasını sağlamasının yanı sıra sağlığa da herhangi bir zararı bulunmamaktadır. İşlem öncesinde dişlerin uygun olup olmamasıyla ilgili muayene gerçekleştirilmektedir. Çünkü ileri seviyede çürük olan ya da iltihaplı dişlerde bu işlemin yapılması uygun değildir. Öncesinde bunların tedavisi gerçekleştirilir ve sonra beyazlatma gerçekleştirilir. Ayrıca emziren anneler için de beyazlatma işlemi yapılması tavsiye edilmemektedir.

İzmir’de yaşayan kişiler diş bakımlarını gerçekleştirmek istediğinde birçok seçenekle karşılaşmaktadır. Özellikle beyazlatma işlemlerini düzenli olarak yaptırmak birçok açıdan fayda sağlamaktadır. Bunun için diş beyazlatma İzmir konusunda incelemede bulunmak ve doğru tercihte bulunmak yeterli olacaktır. Bunu yaparken de alanında uzman ve beyazlatma konusunda deneyimli hekimlerle çalışmakta yarar vardır. İlk olarak enjektör içerisinde bulunan ilaç dişlerin üzerine sıkılmaktadır. Sonrasında özel bir alet ile jelin sertleştirilmesi sağlanmaktadır. Bu uygulama genellikle 3 kez tekrar edilmektedir. Kullanılan ilacın peroksit özelliği yüksek olduğu için standart çözümlere göre çok daha hızlı ve etkili diş beyazlatma gerçekleşmiş olacaktır. Kişinin ağız yapısına bağlı olmakla birlikte 3 ay ile 2 sene arasında beyazlık kalmaya devam etmektedir.

Gün içerisinde tüketilen yiyecekler, kahve ve sigara nedeniyle sararma durumu sıklıkla oluşabilmektedir. Özellikle sigara içen kişilerde bu sorun kronik hale gelebilmektedir. Bu nedenle evde yapılacak işlemler beyazlatma için yeterli gelmeyebilecektir. Böyle bir durumda karşılaşıldığında en mantıklı yöntem İzmir diş beyazlatma yardımı almaktır. Bunun için de profesyonel yaklaşımla hareket eden diş hastaneleri ya da özel kliniklere başvurmak yeterli olmaktadır. Dilerseniz https://dentagora.com.tr/ web sitesinin iletişim kısmından randevu talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca telefon numaraları üzerinden de irtibata geçerek işlemler hakkında detaylı bilgi alabilir ve doktor tercihinde bulunarak bu tedaviyi başlatabilirsiniz. İzmir’de bulunan merkezde diş beyazlatmanın yanı sıra birçok farklı tedavi de uygulanmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.