Dolar 32,4489
Euro 34,4909
Altın 2.474,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri

İnegöl, nitelikli işçi gücüyle, tecrübesiyle ve geçmişten gelen birikimiyle adeta mobilyanın nabzını tutmaktadır.

İnegöl Store Koltuk Takımı Modelleri
26 Mayıs 2022 15:14

Bursa’nın İnegöl ilçesinde nitelikli iş gücü ve hammaddenin var olması, konumu itibariyle çok önemli olan ulaşım yollarının üzerinde yer alması bunun yanında transfer ve lojistik ağının geniş olmasıyla beraber mobilya sanayinin bu bölgede gelişmesi ve İnegöl koltuklarının bir marka haline gelmesini sağlamıştır.

İnegöl, nitelikli işçi gücüyle, tecrübesiyle ve geçmişten gelen birikimiyle adeta mobilyanın nabzını tutmaktadır. İnegöl Store firması ise ev mobilyası, ofis mobilyası, masa, sandalye, yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı gibi ürünleri bünyesinde barındırıyor. Aradığını bulamayan müşterilerine modern ve şık koltuk modelleri ile yardımcı oluyor. Geniş model yelpazesinin yanı sıra yüksek kaliteyi de müşterilerine sunmaktadır. Fonksiyonel, kullanışlı ve kaliteli ürünlerini Türkiye’den Dünya’nın her ülkesine ulaştırmaktadır.

İnegöl Koltuk Modelleri

Ev içerisinde pek çok alan sürekli kullanılmaktadır. Fakat bazı odalar daha kişisel alanlar olmakla beraber bazı odalar ise herkesin kullanımına açıktır. Bu sebeple bu alanların düzenlenmesinde farklı yollar izlenebilmektedir. Oturma odası ya da salon da herkesin kullandığı alanlar arasında yer alır. Bu sebeple döşeme sırasında farklı şeylerin de düşünülmesi gereklidir.

Koltuk takımı seçimlerinde odanın genişliği ilk öncelik olması gerekmektedir. Özellikle de ev içerisinde yeterli alan yoksa, eşya depolamak için bazalı koltuk takımı seçimleri yapmak daha mantıklı olacaktır. Alan genişliğinin büyük olması durumunda tercihe göre L şeklindeki koltuk takımlarını tercih edebilir ya da daha büyük ürünlere göz atabilirsiniz.

Koltuk seçimi yaparken koltuğun kumaşına dikkat etmek de çok önemlidir. İnegöl Store firması mobilyalarını birinci sınıf kaliteye sahip kumaşlardan üretmektedir. Bu sayede kullanıcılar koltukları konusunda herhangi bir sorun yaşamamaktadır ve uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanmaktadırlar. İnegöl Store firması müşterilerine her anlamda yardımcı olmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını ve zevklerini göz önünde bulundurarak bu doğrultuda gerekli hizmeti sunmaktadır.

İnegöl Koltuk Fiyatları

İnegöl koltuk fiyatları her firmada değişkenlik göstermektedir. Fiyatlar belirlenirken değerlendirilen özelliklerden bazıları şu şekildedir:

  • Koltuğun üretiminde tercih edilen materyaller
  • Koltuğun üretimindeki işçilik
  • Koltuk takımının içerisindeki ürün sayısı
  • Koltuk takımının boyutu
  • Özel tasarım mobilya olup olmaması
  • Koltuğun sezonu

İnegöl Store firması bu özellikleri göz önünde bulundurarak müşterilerinin bütçesine uygun fiyatlar sunmaktadır. Makul fiyatlarının yanında düzenli şekilde kampanyalar düzenleyerek de müşterilerini memnun etmektedir. Mobilyalarının kaliteli olması sayesinde müşterilerini yeni mobilya satın alma masrafından kurtarmaktadır.

Firma müşterilerine ödeme aşamasında da yardımcı olmaktadır. Tüm kredi kartlarına 12 aya varan taksit seçeneği sunmaktadır. Hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak ve avantajlı tekliflerinden faydalanmak için WhatsApp hatlarına mesaj atabilir ya da web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Müşterilerine kısa süre içerisinde dönüş yaparak yararlanmak istedikleri hizmet hakkında yardımcı olmaktadırlar. İsterseniz iş yerlerini ziyaret ederek de ürünlerini yakından görebilir ve yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.