Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
16°C
Parçalı Bulutlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C

İMTES Mühendislik Ayancık’ta Açıldı

Sinop Ayancık’ta açılan İmtes Mühendislik sahibi İbrahim Manap, hizmet verdikleri ısı sistemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İMTES Mühendislik Ayancık’ta Açıldı
31 Ağustos 2023 23:30

İMTES Mühendislik Ayancık’ta hizmet vermeye başladı. Her türlü ısı sistemleri konusunda hizmet veren İmtes Mühendislik, vatandaşlara ücretsiz teknik bilgilendirmelerde de bulunuyor.

Isı pompası dönüşümü, doğalgaz dönüşümü gibi hizmetler veren İmtes Mühendislik, ısınma ile ilgili teknik destekte de bulunuyor.

Firma sahibi İbrahim Manap yaptığı açıklamada “Isıtma, kalorifer sistemleri, katı yakıt ve doğalgaz sistemine kadar her türlü sistemin hizmetini veriyoruz. Ancak bizim asıl hizmetimiz vatandaşa faydası olan ısı pompalı sistemlerdir. Bu sistemler dünyada da çok yaygındır ve dörtte üç enerjiyi doğadan, dörtte bir enerjiyi de güneş, rüzgar veya kendi elektriğini kullanarak alan bir sistemdir.” dedi.

“ISINMAYA ve YAKITA PARA ÖDEMEYİN”

Bir sefer yapılan yatırım ile sıcak suya, ısınmaya para ödenmeyeceğini belirten İbrahim Manap şunları söyledi:

Hizmet verdiğimiz bu sistemler peteklerde veya yerden ısıtma şeklinde kullanılabilir. Sıcak su boyleri otel gibi işletmelerde çok yaygın kullanılıyor. Çok ucuz ve tasarrufa uygun olması nedeniyle tercih ediliyor.

Bu sistemi kurdurmak isteyen vatandaşlarımız, bir sefere mahsus yapacakları yatırımla güneş enerjisi, rüzgar türbini gibi sistemleri entegre etmeleri halinde ileriki aşamalarda hiçbir şekilde sıcak suya, ısınmaya ve yakıta hiçbir para ödemeyeceklerdir.

Isı pompası olarak sunduğumuz sistemimizi köy evlerinde, yazlıklarda, karavanlarda, kafelerde, otellerde hatta varsa binalarda seri sistem kullanılarak kurabiliyoruz. Çok temiz, tehlikesi olmayan bir cihazdır.

FAZLA MASRAF YAPMAK İSTEMEYEN VATANDAŞLARA MÜJDE

Bunun yanında ikinci bir sistemimiz daha var. Tek bir odayı ısıtmak isteyen ve fazla masraf yapmak istemeyen vatandaşlarımız var. Diğer sistemlerde bir odayı ısıtmak isteseniz bile kombi, kazan, ısı pompası gibi bir sürü ihtiyaç gerekebilir. Bugün doğalgaz bile yapmış olsalar 50-60 bin TL gibi rakamlara mal oluyor. Ama bizim bu sistemimiz ile tek bir odayı bile çok düşük rakamlarla ısıtabiliyorsunuz. Çok düşük rakamlarla 10-15 bin lira gibi rakamlarla işlemi bitirebiliyoruz.

BİNA İNŞAAT HALİNDEYKEN BİZE ULAŞIN

Kombi yok, kazan yok, kömür yok, gaz yok. Yani bunların hepsi fayda olarak gelmiş oluyor. En çok halkımızdan rica edeceğimiz noktalar inşaat halindeyken yeni yapılan binalarda veya yeni yapılan evlerde yerden elektrikli, yerden ısıtma dediğimiz kızıl ötesi sistem için bizimle iletişim kursunlar. Gelsinler bizlerle bilgi alışverişinde bulunsunlar. Bu sistemi kullanmasalar bile doğru seçimleri doğru mekanik tesisatlara kavuşmuş olsunlar.

AYANCIK’TA 7/24 HİZMETTEYİZ

Ayancık’ta 7/24 servis hizmeti verebilecek durumdayız. Kalorifer ile ilgili her türlü sorunlara destek vereceğiz. Isıtma cihazlarıyla ilgili, klima cihazlarla ilgili, ısı pompalarıyla ilgili buradayız. Ayancık’a hizmet vermeye başladık.

Adres: Cevizli Mahallesi 102. Cadde No:2 (Yunus Emre Ortaokulu karşısı) Ayancık/SİNOP

Tel: 0543 780 25 65
0544 397 56 53

İMTES Mühendislik Ayancık’ta Açıldı İMTES Mühendislik Ayancık’ta Açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.