Dolar 32,5835
Euro 35,0278
Altın 2.460,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Üstat Sibel Can, Yoğun İş Temposuna Rağmen Çocuklarını Es Geçmiyor!

Ülkemizin en önemli şarkıcılarından biri olan Sibel Can’ın yakışıklı oğlu Engincan Ural, yine giyindiği kıyafetlerle gündeme gelmeyi başardı. İşte haberin ayrıntıları burada..

Üstat Sibel Can, Yoğun İş Temposuna Rağmen Çocuklarını Es Geçmiyor!
2 Ağustos 2016 20:07

Ülkemizin en önemli şarkıcılarından biri olan Sibel Can’ın yakışıklı oğlu Engincan Ural, yine giyindiği kıyafetlerle gündeme gelmeyi başardı. Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural gerçekten de farklı olmayı seviyor. Önemli haberin bütün ayrıntıları buradadır..

Başarılı şarkıcı Sibel Can, geçtiğimiz gün çocukları Emir Aksu, Melisa Ural ve Engincan Ural ile beraber bir alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre, her zaman enteresan kıyafetleri sayesinde gündeme bomba gibi düşmeyi başaran Sibel Can’ın oğlu Engincan Uralı’ın, bu defa ise kürklü terliği dikkatlerden kaçmadı. Gucci marka olduğu belirtilen terliğin fiyatının ise 2 bin 650 TL olduğu belirtildi.

Kızı kameralardan kaçtı, iki oğluyla poz verdi!

Alışveriş yapmalarının sonrasında farklı bir mekana geçen Sibel Can’ın kızı Melisa Ural, kameralardan rahatsız olurken, şarkıcı Sibel Can iki oğluyla beraber kameralara mutlu bir şekilde poz vermekten kaçınmadı.

Çocuklarıyla güzel bir akşam yemeği ziyafeti yaptı!

Gazetecilerin kendisine sordukları sorular sonrasında, bir dahaki geliş zamanında soruları cevaplayacağını ifade eden güzel şarkıcı Sibel Can, çocuklarıyla beraber güzel bir yemek yemek istediğini dile getirdi. Ardından bir restorana geçen güzel şarkıcı, çocuklarıyla beraber güzel bir akşam yemeği yedi.

Akılda en kalıcı şey ise Engincan Ural’ın kürklü ayakkabısı oldu. Öte yandan, Sibel Can ve çocuklarının mutluluğu gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.