Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
20 Mayıs 2022 13:27
İlçemiz Ayancık’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdür vekili Fatih BİRAL’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, Tören Komutanı Mustafa YAĞIZ’ın Komutlarıyla Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunarak Şanlı Bayrağımız Göndere çekildi. Ardından Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki tören sona erdi.
Ayancık Kültür Merkezinde Program gerçekleştirildi
Ayancık Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kaymakam Refiki Emrullah DOĞRU Bayramın Açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Kaymakam Refiki Emrullah DOĞRU ve Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, Halkın ve Öğrencilerin Bayramını Kutladılar. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK’e çiçek ve Türk Bayrağı sunuldu. Halk Oyunları Gösterileri ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda derece giren öğrencilerin hediyelerinin verilmesinin ardından, Müzik Öğretmeni Rana Aydıngöz ÇAYLI koordinatörlüğünde hazırlanan Mini Konser ile Ayancık Kültür Merkezindeki Program sona erdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.