Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

İki çocuğun katili Silvio’ya ömür boyu hapis

Almanya’da 4 yaşındaki Muhammed ile 6 yaşındaki Elias’a cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldüren Silvo S.’nin davası sonuçlandı.

İki çocuğun katili Silvio’ya ömür boyu hapis
26 Temmuz 2016 12:15

Potsdam kentinde görülen davada hakim, sanık 33 yaşındaki Silvio S.’yi iki çocuğu öldürmekten ömür boyu hapse mahkûm etti.

Silvio S., geçen yıl temmuz ayında önce komşularının çocuğu Elias’ı kaçırdı. Küçük çocuğa cinsel saldırıda bulunduktan sonra da öldürdü. Cesedini ise kendisine ait kulübenin bahçesine gömdü. Üç ay sonra bu kez Berlin’den Bosnalı mülteci ailesinin oğlu Muhammed’i kaldığı mülteci yurdunun bahçesinden kaçırdı.

SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ

Küçük çocuğu Potsdam kentindeki evine götüren Silvo S., Muhammed’e de cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldürdü. Polisin, eşkalını belirlediği Silvio S.’nin fotoğrafını gören annesi, oğlunu polise ihbar etti. Silvio S. mahkemede ifade vermezken, polis ve savcılık soruşturmalarında tüm suçunu itiraf etti.

SESSİZCE DİNLEDİ

Hakim, duruşma salonunda cezayı açıkladığı sırada sanık Silvio S. oturduğu sandalyede soğukkanlılıkla dinledi. Mahkeme hakimi, savcının ve müdahil avukatlarının talep ettiği en ağır ceza olan ömür boyu hapis cezasını sanık için uygun buldu. Daha önce güvenlik görevlisi olarak çalışan Silvio S., çocuk kaçırmak, kötü muamele etmek, cinsel saldırıda bulunmak ve adam öldürmek suçlarından mahkûm oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.