Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Hızlıca Trendyol’a Nasıl Üye Olunur?

Trendyol’da üyelik oluşturma işlemi oldukça basit ve hızlıdır. Adımları takip ederek Trendyol’da üyelik oluşturabilirsiniz.

Hızlıca Trendyol’a Nasıl Üye Olunur?
19 Şubat 2023 17:48

Günümüzde en çok tercih edilen internet alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol’a nasıl üye olunur bunu anlatacağız. Trendyol’da üyelik oluşturma işlemi oldukça basit ve hızlıdır. Aşağıdaki adımları takip ederek Trendyol’da üyelik oluşturabilirsiniz:

  1. İlk olarak, Trendyol web sitesine veya mobil uygulamasına erişim sağlayın.
  2. Ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Giriş Yap” düğmesine tıklayın.
  3. “Giriş Yap” sayfasında, e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yapabileceğiniz veya “Üye Ol” düğmesine tıklayabileceğiniz seçenekler bulunmaktadır. Üye olmak için “Üye Ol” düğmesine tıklayın.
  4. Üye Ol” sayfasında, adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve şifreniz gibi temel bilgileri girin.
  5. Ardından, “Kaydol” düğmesine tıklayarak üyelik işlemini tamamlayın.
  6. Trendyol size bir doğrulama e-postası gönderecektir. E-postadaki doğrulama bağlantısına tıklayarak hesabınızı doğrulayabilirsiniz.
  7. Hesabınızı doğruladıktan sonra Trendyol hesabınıza giriş yapabilir ve üyelik avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Trendyol’da üyelik oluşturma işlemi bu kadar kolay ve basittir. Üyelik avantajları arasında, özel indirimler, kampanyalar, hızlı ve kolay ödeme seçenekleri ve daha birçok fayda bulunmaktadır. Trendyol’un sunduğu bu avantajlardan faydalanmak için hemen üyelik oluşturabilirsiniz.

Trendyol ile ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıdaki videoları inceleyebilirsiniz:

Trendyol Para İadesi Nereye Yatar?

Trendyol üzerinden yapılan iade işlemlerinde para iadesi, ödeme yapıldığı yönteme göre yapılır. Örneğin, kredi kartı ile yapılan ödemelerde iade tutarı, kredi kartına iade edilir. Bu iade süreci, bankanın işlem yoğunluğuna ve işlem süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Eğer Trendyol cüzdan kullanarak ödeme yapılmışsa, iade tutarı Trendyol cüzdanınıza geri yatırılır. Ayrıca, hediye kartı ile ödeme yapılmışsa iade tutarı hediye kartınıza yatırılır. İade işlemlerinin tamamlanması için ortalama 3-5 iş günü sürebilir.

Trendyol’da Sipariş Nasıl Gizlenir?

Trendyol’da gizlemek istediğiniz siparişleri kolaylıkla gizleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki videoyu izleyerek gerekli adımları yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.