Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları Nedir?

Hem kozmetikte hem de yemeklerde sıklıkla kullanılan Hindistan cevizi yağı sağlık açısından oldukça önemli bir üründür.

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları Nedir?
26 Mart 2022 20:14

Hem kozmetikte hem de yemeklerde sıklıkla kullanılan Hindistan cevizi yağı sağlık açısından oldukça önemli bir üründür. Bu gıda maddeleri özel teknikler ile üretilmektedir. Üretim aşamasında herhangi yapay bir müdahale yapılmamaktadır. Bu nedenle organik ürünlerdir. Besin içeriği bakımından A ve E vitaminleri bakımından zengindir. Saklanması ise oldukça kolay ürünlerdir. Oda sıcaklığında yaklaşık bir sene kadar saklana bilinmektedir.

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları

İçerisinde bol miktarda orta zincirli yağ asitleri bulunmaktadır. Bu sayede tokluk hissi vermektedir. Dolayısıyla kilo vermeye yardımcıdır. Ayrıca Hindistan cevizi yağı akne ve sivilce tedavilerinde de kullanılmaktadır. Öte yandan saç bakımı içinde kullanıla bilinmektedir. Ayrıca içerdiği magnezyum minareli sayesinde unutkanlık problemlerinde de kullanılmaktadır.

Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılmalı?

Bu ürün iki farklı şekilde kullanılmaktadır. Cilt bakımına iyi geldiği için cilde sürülerek kullanılabilir. Öte yandan saf halde de yenebilmektedir. Yenilmesi durumunda günde en fazla bir çorba kaşığı kadar tüketilmesi yeterli olacaktır. İstenilen her yemeğin yanında kullanılmasında da sakıncası yoktur.  Ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak ve keyifli bir alışveriş için  https://www.arifoglu.com/hindistan-cevizi-yagi Adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.