Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

HİKMET ÇINAR; “40 kapı gezmiş insanlardan ülkücülük öğrenecek değiliz.”

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar; “Kırk kapı gezmiş insanlardan ülkücülük öğrenecek değiliz.” Dedi.

HİKMET ÇINAR; “40 kapı gezmiş insanlardan ülkücülük öğrenecek değiliz.”
22 Ocak 2024 10:12

MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, yaptığı paylaşımda sert ifadeler yer verirken şunları söyledi; “17 yaşında iktisat fakültesi 1. Sınıfta Ali Metin Tokdemir ile tanışıp bu dava ve bu partinin içine girdim. Büyüklerimizden çok şey öğrendik. Ali Metin Tokdemir bize Ülkücünün yeri geldiğinde sabırla köşesine çekilmek beklemek gerektiğini öğretti. Yeri geldi ezildik, üzüldük, kırıldık ama hep sabrettik. Asla partimizi ve davamızı bırakmadık. Çünkü böyle yetiştirildik, böyle eğitildik bugünlere geldik. 40 kapı gezmiş insanlardan ülkücülük öğrenecek değiliz. Bu zamana kadar alnımız ak yaşadık. Bir oğlum var ona bırakacağım en büyük miras soyadım ve davamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun Bütün dostlara selam olsun. LİDERE SADAKAT ŞEREFİMİZDİR” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.