Dolar 32,4875
Euro 34,7596
Altın 2.490,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Hasan Parlak Aday Adayı

Ayancık esnaflarından Parlak Optik Sahibi Hasan Parlak Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Hasan Parlak Aday Adayı
27 Nisan 2018 14:04

Ayancık esnaflarından Parlak Optik Sahibi Hasan Parlak Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Hasan Parlak; “İlk günki gibi taze, volkan gibi büyük bir sevdadır Milliyetçi Hareket. Milliyetçi Ülkücü Hareket Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel oluşumu ve teminatıdır. Bu dava öyle bir dava ki yıllar geçtikçe yormak ve yorulmak yerine daima güç vermektedir. Bu enerjinin nedeni yolun doğru, hak yolu olmasıdır.” diyerek sözlerine başladı.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Parlak sözlerinin devamında “Davamızın kurucusu merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeşin izinde, bilge lider Türkmen beyi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin liderliğinde yürümekten onur ve şeref duyuyorum. Taşra teşkilatlarında hemen hemen her kademede görevlerde bulundum. Bugün ise 27. Dönem Sinop Çevresi Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığı müracaatımda bulundum. Takdir genel merkezimizindir, sonuç her ne olursa olsun bu kutsal davanın, son nefesime kadar bu vatana hizmet ve millet için emrinde olduğumu bildiririm.

Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin yolundayız. Vatana, millete hayırlı olan ne ise o olsun. Sevgi ve Saygılarım” diyerek sözlerini tamamladı.

Hasan Parlak Aday Adayı Hasan Parlak Aday Adayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.