Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Hardline Ürünleri

Aminoasit ihtiyacının karşılanmasında destekleyici ürün olarak kullanılan Hardline geniş bir ürün yelpazesinde ürünlerini sunmaktadır.

Hardline Ürünleri
6 Aralık 2021 21:50

Hardline Ürünleri 

Aminoasit ihtiyacının karşılanmasında destekleyici ürün olarak kullanılan Hardline geniş bir ürün yelpazesinde ürünlerini sunmaktadır. Hardline ürünlerinden biri olan Progainer karbonhidrat deposunun artmasına yardımcı olan fiziksel aktivitelerden sonra kullanılan ürün progainer hardline ürün grubunda yer alır. Yüksek biyolojik değer ve proteine sahip olan ürün içeriğinde whey protein bulunmaktadır. Arjinin yüksek olması nedeni ile bitkisel protein içeren ürün şeker içermez. Formülünde C vitamini B kalsiyum, çinko, folik asit gibi maddeler bulunan ürün içinde ayrıca Taurin aminoasit, L glutamin ve kreatin, sitleri de bulunmaktadır.

Ürünün ilk kullanımı ilk 3 günü için günlük olarak 4 kez kullanmak ve bir ölçek olacak şekilde kullanılması önerilir. Ürün su ya da süt ile karıştırılıp içilir. Laktoza karşı duyarlı olan kişilere su ile alınması tavsiye edilmektedir. Sonrası kullanım için ürün 200 g 5 ölçek 500 ml ye kadar su veya süt ile antranman sonrası ve öğün aralarında günde 2 kez kullanımı yeterlidir. Tercihe göre yatmadan önce veya öğün sonrası günde 4 kez iki ölçek su ya da süt ile alınması yeterlidir. Ürün kas yapımı için ve protein sentezlemeye kas ağırlığını korumaya yardımcı olmaktadır.

.
Hardline BCAA  Aminoasit Ürün
Fermente bitkisel ürün hardline BCAA dallı zincirli amino asitlerin oluşturduğu iskelet kaslarında yoğun şekilde bulunmakta olan amino asitlerdir. Protein öğünü sonrası kasların yardımı ile emilen aminoasitlerin oluşumuna yardım eden BCAA %90 oranında vücudun ihtiyacını karşılar. Tablet olarak üretilen ürün sporcular için gerekli değerlerin karşılanmasında yardımcıdır. Vegan beslenmeye uygun ürün B6 vitamini içermektedir.

Hardline Glutapure Nedir?

Üstün kaliteye sahip olan hardline glutapure serbest formda üretilmiş  %100 saf  bir aminoasit üründür. Vücudun %60 oranında aminoasit ihtiyacını karşılar. Yoğun antrenman sonrası kas içerisinde yer alan glutaminin tekrar yerine gelmesine fayda sağlar. Tablet olarak satılan ürün içerisinde 60 servis bulunmaktadır. https://www.protein34.com/hardline sitesinden ürünü temin edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.