Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Hakan Fidan ‘çok sıkıntı var’ dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, 15 Temmuz gecesi telefonla ulaştığı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın kendisine ‘çok sıkıntı var’ dediğini aktardı.

Hakan Fidan ‘çok sıkıntı var’ dedi
25 Temmuz 2016 08:28

Mehdi Eker, katıldığı bir televizyon programında, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesini anlattı.Ankara Dikmen’de uçak sesleri duyduğunu, anormal bir şey olduğunu hissettiğini belirten Eker, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı aradığını, ulaşamadığını, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve ardından da MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştüğünü ifade etti.

Eker, “Bir sıkıntı olduğunu söyleyince, nasıl bir sıkıntı olduğunu sordum. ‘Bizi zorluyorlar’ dedi. Hakan’la benim görüşmem 22.30 sıralarında oldu. Tam darbe olarak tarif etmedi. ‘Kimler’, ‘nedir’ diye sorunca bana, Hava Kuvvetleri ve Jandarma içindeki Paralelcilerin harekete geçtiğini söyledi. Sesi de kötüydü. ‘Çok sıkıntı var’ dedi, kapattı telefonu” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.