Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Güneşin Kızları’nda 38. Bölümde Finale Yakın Bomba Sahneler!

Çok sevilmesine karşın 39. Bölümü ile final yapacak Güneşin Kızları’nda final öncesindeki son bölüm bu akşam yayınlanacak.

Güneşin Kızları’nda 38. Bölümde Finale Yakın Bomba Sahneler!
12 Mart 2016 14:01

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve çok sevilen Güneşin Kızları, bu akşam 38. Bölümü ile ekrana gelecek. Final öncesindeki son bölümün yayınlanacağı Güneşin Kızları’nda Haluk, Güneş ve Güneşin Kızları arasında neler yaşanacak?

Kızların Babası Kim?

Güneşin Kızları’nın yeni bölümünde en çok merak edilen soru, Haluk’un Güneş’in kızlarının babasının kim olduğunu bildiğini söylemesi ile birlikte yaşanacaklar. Kızlar Haluk’un bu sorunun cevabını nasıl bildiğini merak ederken, Selin’in intihar etmeye çalışması da herkeste şok etkisi yaratır.

Ali bir anlık dalgınlık ile Selin’in elinden bıçağı alırken, tüm işler içinden daha da çıkılmaz bir hal alır. Nazlı cephesinde de işler yolunda gitmez. Peri’nin sürekli başını derde sokması ile uğraşan Nazlı bir yandan da aşk durumunu düzeltmeye çalışır:

Güneş Komada!

Güneş’in araba çarparak hastaneye kaldırılması ile tüm aile şok yaratırken, komaya giren Güneş’in uyanıp uyanmayacağı ise merak edilir. Polis ise tüm bu olanlardan Haluk’u sorumlu görür. Polis Haluk’u gözaltıan alırken, Güneş’in kızlarının Haluk’a olan nefreti günden güne daha da artmaya başlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.