Gülşah Durbay, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğa Uğurlandı

Gülşah Durbay, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri onu unutmayacak, acısı yüreklerde yaşayacak.

Gülşah Durbay, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğa Uğurlandı
15 Aralık 2025 19:49

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen cenaze töreninin ardından Koldere Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve protokol üyeleri katıldı.

Cenaze Töreni ve Namazı

Durbay’ın cenazesi, belediye binası önünden alınarak Hatuniye Camii’ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı için Cumhuriyet Meydanı’nda geniş bir kalabalık toplandı. Törenin ardından cenaze, doğup büyüdüğü Koldere Mahallesi’ndeki aile mezarlığına uğurlanmak üzere alandan sevgi gösterileri eşliğinde ayrıldı.

Defin İşlemi ve Katılımcılar

Aile kabristanlığında gerçekleştirilen defin sürecinde Durbay’ın ailesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanları, milletvekilleri ve partililer hazır bulundu. Durbay, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da tören boyunca hazır bulunarak mezara toprak attı ve çiçek bıraktı.

Taziye Ziyaretleri

Cenazenin defnedilmesinin ardından Başkan Dr. Cemil Tugay ve eşi, Durbay’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Ziyaret sırasında ailenin acısını paylaşan Tugay, taziyelerini samimiyetle sundu. Bu ziyaret, Koldere Mahallesi’ndeki Durbay’ın ailesinin evinde gerçekleşti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.