Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Kenan Ece ile Canan Ergüder arasında neler yaşanıyor? İkili Nikah Masasına MI Oturacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güllerin Savaşı isimli dizi sayesinde tanışan ve ardından arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Canan Ergüder ile Kenan Ece, çok yakın bir tarihte dünyaevine giriyor.. Bu aşk haberinin ayrıntıları en doğru biçimde burada bulunmaktadır..

Kenan Ece ile Canan Ergüder arasında neler yaşanıyor? İkili Nikah Masasına MI Oturacak?
3 Ağustos 2016 00:54

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güllerin Savaşı isimli dizi sayesinde tanışan ve ardından arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Canan Ergüder ile Kenan Ece, çok yakın bir tarihte dünyaevine giriyor.

Kanal D ekranlarının başarılı dizilerinden biri olmayı başaran Güllerin Savaşı isimli dizide tanışan ünlü oyuncular Canan Ergüder ve Kenan Ece, ortaya atılan iddialara göre dizide başlayan aşklarını evlilikle ileriye taşımaya karar verdiler.

Gerçek hayatta kazanmasını bildi!

Güllerin Savaşı isimli dizide hem aşk hem de işte kaybeden bir kadın karakteri olan Gülfem’e hayat vererek izleyicilerle bir araya gelen güzel oyuncu Canan Ergüder, aşkı gerçek hayatta kazanmayı başardı.

Evlilik planları yapılıyor!

Edinilen bilglere göre güzel oyuncu Canan Ergüder ve yakışıklı oyuncu Kenan Ece çifti başarılı oyuncu Kenan Ece’nin annesi Esin Hanım’ın Bozcaada’da işletmiş olduğu bir modelde hem tatil hem de evlilik için plan yapıyor. Ünlü çift geçtiğimiz  gün de ailece güzel bir yemek yedi.

Çiftin yakın bir tarihte evlilik için son aşamaya geleceği ve düğün için gün belirleyecekleri de iddialar arasında yer alıyor. Kısa zaman içerisinde her şey netlik kazanacak.

Canan Ergüder Hayatı Ve Biyografisi

Başarılı oyuncu Canan Ergüder 15 Temmuz 1977 senesinde İstanbul ilinde hayata gözlerini açmıştır. Ülkemizin en önemli oyuncularından biri olup birçok önemli projede yer almıştır.

Kısa bir süre ardından Canan Ergüder ve Kenan Ece ikilisinin ilişkisinde her şey tam olarak belli olacak.

YORUMLAR

  1. Berk dedi ki:

    Şu adamı hiç sevmedim