Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Google Ben Neredeyim Sorusu ile Yer Tespiti Yapın

Siteler için mevcut yerlerini tespit etmek çok önemlidir çünkü birçok şeyi bu mevcut yerlerine göre yapacaklardır.

Google Ben Neredeyim Sorusu ile Yer Tespiti Yapın
29 Aralık 2020 13:13

Siteler için mevcut yerlerini tespit etmek çok önemlidir çünkü birçok şeyi bu mevcut yerlerine göre yapacaklardır. Mevcut yeriniz ileride mi yoksa geride mi? Bu ileri geri kavramları sizin beklentinize göre değişiklik gösterecektir. Yeni bir site için ortalama bir yerlere gelmek mevcut yerinizin gayet ileride olduğunu gösterebilir. Eğer uzun süredir üzerinde çalışıp uğraştığınız bir site halen ortalardaysa bu olumsuz bir gösterge olabilir. Bütün bunları görmek için Google ben neredeyim demeli ve yer tespiti yapmalısınız. Bu soruyu sorarak yer tespiti yaptığınızda tüm cevaplarınızı bulabilirsiniz. İsterseniz her gün isterseniz belirli aralıklarla bu soruyu sorup cevabını inceleyebilirsiniz ancak düzenli olarak bunu yapmanız önemlidir. Sitenizi sürekli olarak güncel tutuyorsanız güncel tuttuğunuz sitenin sürekli olarak değişim içerisinde olacak ve bu yüzden sıralaması da sürekli bu güncellikten etkilenecektir. Mevcut yerinizi bulduktan sonra buradan yola çıkarak daha iyi noktalara gelmek için çalışmalarınıza hiç durmadan başlayabilirsiniz. Çalışmalarınızın sonunda sonuç vereceğini bilmelisiniz ve sonuç almak için çok acele etmemelisiniz.

Google Sıralama Durumu Sitenizi Ziyaret Eden Kişi Sayısını Etkiler

Sitenizi ziyaret eden kişi sayısını Google içerisindeki durumunuz belirlemektedir. Tabii ki birçok arama motoru vardır ancak bunlardan en yaygın kullanılanı kesinlikle Google olmaktadır ve onda çok iyi yerlerde olduğunuz takdirde sitenize birçok ziyaretçi gelecektir. Bu ziyaretçiler sitenizi bir defa keşfettikten sonra sürekli olarak sitenizi ziyaret edebilir ve kalıcı ziyaretçi kazanma şansı elde edebilirsiniz. Bu da oldukça büyük bir şans ve fırsat olacaktır site sahipleri için.

Sıra Bulucu Kullanmak Yol haritanızı Oluşturmanızı Sağlar

Site sahipleri kendilerine izleyeceği bir yol haritası oluşturmak ister ve bu yol haritasını oluşturmanın en kolay yollarından birisi de sitenin mevcut haline bir göz gezdirmektir. Sıralamada mevcut halinize göz gezdirebilmeniz için de sıra bulucu kullanmalısınız böylece yol haritası oluşturabilirsiniz. Kendinize çizeceğiniz plan ve sitenize çizeceğiniz yol sitenizin çok daha iyi yerlere gelmesi için en büyük kaynak olacaktır. Her şey sitenizin sırasını etkileyecektir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.