Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Gökhan Özoğuz Yüzünü Kesti

12 Ocak Salı günü yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının bu bölümünün en başından beri Gökhan’ın yüzündeki bant izleyicilerin dikkatini çekti.

Gökhan Özoğuz Yüzünü Kesti
12 Ocak 2016 23:14

12 Ocak 2015 Salı günü Acun’un kanalı Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında 2. tur heyecanları yaşanıyor. 4 jüri üyesinin yarışmacıları bir üst tura geçebilmek için düello yaparak kıyasıya yarışıyor.

12 Ocak Salı günü yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının bu bölümünün en başından beri Gökhan’ın yüzündeki bant izleyicilerin dikkatini çekti.

Bir önceki bölümde sakallı olan Athena grubunun solisti ve yarışma jürisi Gökhan Özoğuz’un yüzündeki yara bandından traş olurken yüzünü kestiği anlaşılmaktadır. Kameralar Gökhan’ı gösterdiği sırada Gökhan’ın sürekli başının eğik olması da gözlerden kaçmadı.

Gökhan hayranları sosyal medyadan yorum yaparak ve twit atarak ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dilerken bazı twitlerde ise dalga geçildi.

Gökhan, 11 Ekim 1976 tarihinde doğmuştur ve Hakan Özoğuz’un ikiz kardeşidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.2012 yılında Melis Ülken ile evlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.