Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Göğüs Dekoltesiyle Olay Yaratan Neslihan’a Kocası Kadir’den Uyarı Geldi!

Mutluluklarıyla adeta düşman çatlatan çift güzel oyuncu Neslihan Atagül ile yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu adeta nazara geldi. Neslihan Atagül’ün göğüs dekoltesini görmesinin ardından gergin bir hal alan Kadir Doğulu, eşini sert bir dille uyardı.

Göğüs Dekoltesiyle Olay Yaratan Neslihan’a Kocası Kadir’den Uyarı Geldi!
Aslan Özdemir
2 Ağustos 2016 14:30

Mutluluklarıyla adeta düşman çatlatan çift güzel oyuncu Neslihan Atagül ile yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu adeta nazara geldi. Neslihan Atagül’ün göğüs dekoltesini görmesinin ardından gergin bir hal alan Kadir Doğulu, eşini sert bir dille uyardı. Bir anda yüzünün düştüğü fark edilen Neslihan Atagül, durumu hemen toparlamayı başardı.

Hayrettin Kaya

Geçen ay gerçekten de harika bir düğün organizasyonu ile hayatlarını birleştiren yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzel oyuncu Neslihan Atagül, Maldivler’de gerçekleştirdikleri rüya balayını tamamladılar ve yurda döndüler. Yeni dizisinin çekimlerine başlayan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bulunan sete güzel eşi Neslihan Atagül ile beraber gitti.

Kadir Doğulu eşini uyardı!

Gelen haberlere göre, çekimler esnasında eşi Kadir Doğulu’yu yalnız bırakmayan güzeller güzeli Neslihan Atagül’ün derin göğüs dekoltesi sete adeta vurgu yaptı. Güzel oyuncunun dekoltesinden siyah iç çamaşırı görününce yakışıklı oyuncu eşi Kadir Doğulu’da hemen uyarıyı yaptı. Hemen yakasını ellerinin yardımıyla kapatan ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün yüzü eşinin uyarı yapmasıyla düştü. Dakikalar evvel gülücüklerle ortama pozitif enerji yayan güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün moralsiz hali kameralara yakalandı.

Çocuk istediklerini söylediler! 

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, çekimlerin sonrasında set bölgesinde bulunan gazetecilerin sorularını cevapladı. Düğün ve balayının çok güzel geçtiğini ifade eden çiçeği burnunda evli çift, tatilin bittiğini ve sırada işin olduğunu dile getirirken, yaz bitmeden bir tatil daha yapmayı düşündüklerini ifade ettiler.

Öte yandan, çocuk sahibi ne zaman olacaklarına yönelik sorulan soruyu da yanıtlayan ünlü çift, bu mutlu birlikteliklerini çocukla güzelleştirmeyi çok istediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.