Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Gülben Ergen'den Haber Var

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunu Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde açtı.

Gülben Ergen'den Haber Var
Aslan Özdemir
20 Mart 2013 18:48

Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunan anaokulu, 19 Mart'ta yapılan açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandı. 100 öğrenci kapasiteli okulun tüm inşaat ve donanım giderleri Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından karşılandı.

Hayrettin Kaya

Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunu Çanakkale ilinin Eceabat ilçesinde açtı. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas ve Manisa'da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. anaokulunun açılışını 19 Mart 2013 Salı günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı El Van Oktar ve Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna'nın katılımıyla gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Gülben Ergen yaptığı açılış konuşmasında "Çanakkale Eceabat'ta 13. anaokulumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyorum ve derneğimiz adına bu okulu bütün Eceabatlılara emanet ediyorum. Unutmayın, iyi bir geleceğin temelleri okul öncesinde atılıyor. Umuyorum ki miniklerimiz bu okul sayesinde daha iyi yetişecekler"dedi.

Konuşmaların ardından okulu gezen Gülben Ergen, okulun Mardin'den ve Çanakkale'den atanan öğretmenleriyle öğrencilerini ziyaret etti.

Açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip. Okulun inşaatının yanı sıra tüm donanımı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından karşılandı. İç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.