Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ YETİŞİYOR!

Üreten Çocuklar Derneği tarafından yürütülen “Güçlü Gelecek, Girişimci Gençlikle Gelecek” projesi düzenlenen törenle açıldı. Proje kapsamında 200 öğrenci 3 gün süren girişimcilik eğitimleri alma fırsatı bulacak.

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ YETİŞİYOR!
21 Şubat 2024 15:00

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Tarafından desteklenen “Güçlü Gelecek, Girişimci Gençlikle Gelecek” projesi Sinop Üniversitesi’nde bulunan Sinop Gençlik Merkezi Genç Ofis merkezinde düzenlenen törenle açıldı. Proje kapsamında 15-29 yaş aralığında Sinop’ta 40 öğrenci ilçelerde 20’şer öğrenci olmak üzere toplam 200 öğrenci girişimcilik, inovasyon, iş fikri bulma ve olgunlaştırma, mali tablolar, işkura proje yazma gibi alanlarda 3 günlük eğitim alacak.

Açılış programına katılan Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, “Üniversite insana bir vizyon katıyor. Bu tarz etkinliklerin ve projelerin içinde yer alarak katılırsanız ikinci bir üniversite bitirmiş gibi oluyorsunuz. Bu ikinci üniversiteyi İstanbul, Ankara, İzmir gibi ve Sinop gibi kendi özellikleri olan bir şehirde ikinci bir üniversite bitirmiş gibi oluyorsunuz. Üniversite de okuduğum zaman bu tarz projelere çok katılırdım. Bu tarz projelerde yer almaktan dolayı kazandığım çevre, bilgi birikimi henüz Kaymaklıkta ya da Vali Yardımcılığında halen kazanamadım. Görüştüğüm çevreler orada edindiğim dostluklar, arkadaşlıklar. Sizlerde gördüğüm kadarıyla bu tarz şeylere ilgilisiniz demektir. Bu ekip büyük ihtimalle bu tarz başka sunumlara da katılıyor. Bu güzel bir şey bunu devam ettirin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.