Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Galaxy O5 teknik ve donanım gibi özellikleri neler?

Galaxy O5 modellerinin teknik ve donanımsal anlamda nasıl olduğunu bildiren bazı yeni maddeler var, peki ama Galaxy O5 neler sunuyor?

Galaxy O5 teknik ve donanım gibi özellikleri neler?
15 Şubat 2016 22:48

Galaxy O5 modellerinin teknik ve donanımsal anlamda nasıl olduğunu bildiren bazı yeni maddeler var, peki ama Galaxy O5 neler sunuyor?

Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy 05’te hangi teknik özellikler bulunuyor merak konusu Galaxy O5Teknik Özellikleri – Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi hepsi ve daha fazlası haberimizin detaylarında sizlerle…

Giriş seviyesi teknik özellikler sunan ürünün 5 inç genişlikli ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlük değerine sahip.Akıllı telefonun gücünü aldığı Exynos 3475 SoC’sinde dört çekirdek 1.3 GHz işlemci ve Mali-T720 GPU’su bulunuyor. 1 GB RAM, 4.5 GB’lık kısmı kullanılabilir durumdaki 8 GB depolama alanı, 8 MP ana kamera, selfie çekimler için 5 MP ön kamera ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi bizlerle. Galaxy O serisi akıllı telefonlar hakkında önümüzdeki dönemlerde daha detaylı bilgiler edinebileceğimizi umuyoruz.

Ve Samsung’un Galaxy O isimli yeni bir seri üzerinde çalıştığı bilgisini aktarmıştık. Şimdi ise SM-G600 olarak adlandırılan Samsung Galaxy O5’in teknik özelliklerine ilişkin bazı bilgiler ortaya çıktı.

Sanal gerçeklik şu sıralar oldukça popüler. Bu alandaki en popüler ürün ise Oculus Rift. Samsung’un Oculus ile bir çeşit partnerlik içerisine girerek yeni bir seri üzerinde çalıştığı bilgisi geçen ay ortaya çıkmıştı. Bu serinin ilk modeli Galaxy O5 hakkındaki ilk teknik özellik bilgileri ise ortaya çıktı.

Galaxy O5 Teknik Özellikleri

GFXBench’te ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy O5 modelinde 5 inç büyüklüğünde 720 x 1280 piksellik bir ekran yer alacak. Exynos 3475 işlemciden güç alacak olan modelde 4 çekirdekli 1.3 GHz hızında bir CPU, grafik işlem birimi tarafında ise Mali-T720 GPU kullanılacak. 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı, 8 MP arka, 5 MP ön kamera gibi teknik özelliklere sahip olacak olan Galaxy O5 modelinde Android 5.1.1 Lollipop sürümü kullanılacak.

Model giriş seviyesi Android cihazlar segmentine tam anlamıyla oturuyor ancak bu cihaz, sanal gerçeklik konusunda geliştirilmiş özellikleri ile ön plana çıkacak. Fakat bu özelliklerin ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi henüz yok. Ayrıca Galaxy O serisinin bir diğer üyesi olan Galaxy O7 hakkında da daha önce çeşitli bilgiler çıkmıştı. O modelin teknik özellikleri de yine düşük seviyelerdeydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.