Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Galatasaray Taraftarı İtalya’yı Birbirine Kattı!

Lazio karşılaşması adına Roma’ya gelmiş olan Galatasaray’ın taraftarları, İtalya’da siyasi bir problem yarattığı öğrenildi. Belirlenemeyen bir muhalefet lideri, Cimbom’lu taraftarların karmaşa yaratması durumuna göz yumması ile suçlamış olduğu İçişleri Bakanı, Vali ve Emniyet müdürünün istifasını istedikleri belirtildi. Sarı Kırmızılı taraftar, Lazio mücadelesi için pazartesi günü itibari ile başkent Roma’da görüntülendi..

Galatasaray Taraftarı İtalya’yı Birbirine Kattı!
Aslan Özdemir
26 Şubat 2016 09:53

Lazio karşılaşması adına Roma’ya gelmiş olan Galatasaray’ın taraftarları, İtalya’da siyasi bir problem yarattığı öğrenildi. Belirlenemeyen bir muhalefet lideri, Cimbom’lu taraftarların karmaşa yaratması durumuna göz yumması ile suçlamış olduğu İçişleri Bakanı, Vali ve Emniyet müdürünün istifasını istedikleri belirtildi. Sarı Kırmızılı taraftar, Lazio mücadelesi için pazartesi günü itibari ile başkent Roma’da görüntülendi.

Hayrettin Kaya

Roma Emniyeti’nin belirlediği gibi aralarında Ultraslan grubunun da olduğu 600 kadar taraftar, maçtan saatler önce Popolo Meydanı’nda buluştu. Burada sloganlar eşliğinde sarı kırmızı meşaleler yakan ve kağıt bombalar atan taraftarlar, daha sonra Borghese Bahçeleri’ne giderek, Roma Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen belediye otobüslerine bindi.

Polisle kısa bir gerginlik yaşayan Türk taraftarlar yüzünden bir süre trafikte aksama yaşandığı da kaydedildi. Polis kortejinde 6 otobüsle Olimpiyat Stadı’na getirilen taraftarlar, camlardan dışarı sarkarak tezahüratlar yapmaya ve meşaleler yakmaya devam etti.
BİR TÜRK BIÇAKLANDI

Dün gece de bir Lazio taraftarıyla tartışma yaşadığı bildirilen 23 yaşındaki bir Galatasaraylı, bu kişi tarafından sırtından ve kalçasından bıçaklanmıştı. İki Türk taraftar ise, üzerinde bulunan yasaklı uyuşturucu madde nedeniyle gözaltına alınmıştı.
“ACİZLER, İSTİFA EDİN”

Bu arada, Türk taraftarların yarattığı karmaşa nedeniyle muhalefet liderlerinden Matteo Salvini, İçişleri Bakanı Angelino Alfano ve yetkilileri eleştirerek, istifaya çağırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.