Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Fatih Ürek’in Diva’dan Önce Çıkışı Olay Oldu!

Müziğin divası olarak adlandırılan Bülent Ersoy’danbir süre önce ilk kez sahneye çıkan Pop müzik dalında sevilen kişi olarak çıkan Fatih Ürek yıllarca kendini inanlara sevdiren hareketleri ile de gündemden hiç düşmedi. Güzel şarkılarının dışında Türk Sanat Müziği eserlerine de repertuarında yer verme başarısı gösteren Ürek, kendisinin bu denli erken dönemde sahneye çıkmaya alışkın olmadığını fakat Günay için farklılık oluşturduğunu belirterek konuklarına güzel bir gece yaşattığı belirtiliyor.

Fatih Ürek’in Diva’dan Önce Çıkışı Olay Oldu!
29 Şubat 2016 11:51

Müziğin divası olarak adlandırılan Bülent Ersoy’danbir süre önce ilk kez sahneye çıkan Pop müzik dalında sevilen kişi olarak çıkan Fatih Ürek yıllarca kendini inanlara sevdiren hareketleri ile de gündemden hiç düşmedi. Güzel şarkılarının dışında  Türk Sanat Müziği eserlerine de repertuarında yer verme başarısı gösteren Ürek, kendisinin bu denli erken dönemde sahneye çıkmaya alışkın olmadığını fakat Günay için farklılık oluşturduğunu belirterek konuklarına güzel bir gece yaşattığı belirtiliyor.

RÖNAR ARJANTE KÜRKÜM! İMİTASYON ASLA KULLANMAM

Programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Diva, bir basın mensubunun ‘’Bülent hanım gerçek kürk değil değil mi üzerinizde ki?’’ sorunun üzerine; ‘’ Ben asla imitasyon kullanmam! Kürküm rönar arjantedir.. 

Tabi kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor.. Belki de Ömür Gedik’ten daha çok sever ilgilenirim, bakımlarını üstlendirtirim. Kimseye yalan söyleyemem rönardır, gerçektir!’’ dedi. 

Basın toplantısı sonrasında Yıldırım Mayruk imzalı Rönar Arjante kürkü ile Günay sahnesine çıkan Diva,  programına Türk Sanat Müziği eserler ile başladı. Yaklaşık beş, altı şarkı sonra salonda Nur Yerlitaş’ı gören Ersoy ara vererek sahne kostümünü değiştirdi.

Bak senin hazırladığın kostümü giydim’’ diye Nur Yerlitaş’la sohbet eden Ersoy, Nur Yerlitaş’ın karşı masasında bulunan Neslihan Yargıcı’yı görünce ‘’ Neslihancığım 81 yılında TRT1’deki solo konserimde bana kadife, derin sırt dekolteli kalem bir elbise dikmiştin, senin burada olacağını bilsem onuda getirir, onu da giyerdim!’’ diyerek meşhur kahkahasını attı.

Sık sık salonda bulunan konuklarla da sohbet Eden Bülent Ersoy, ‘’ Nur bana bir parfüm yolladı bugün. Arap şeyhinin eşi için özel hazırlattığı bu parfüm tam 14,000 TL’ymiş.  Türkiye’de bir tane var o da benim artık! Teşekkür ederim Nurellam’’ dedi.

Programını bitirip Günay sahnesinden inerken, Nur Yerlitaş ve Neslihan Yargıcıyı ‘’ Biliyorum siz halef selefsiniz, ikinizi de mutlaka kulisime bekliyorum’’ diyerek davet eden Ersoy, kuliste Neslihan Yargıcı ve Nur Yerlitaş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.