Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Evli ve Öfkeli’de Neler Yaşanacak? İşte 21. Bölüm!

ATV ekranlarında yayınlanan Evli ve Öfkeli, 21. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Evli ve Öfkeli’de Neler Yaşanacak? İşte 21. Bölüm!
12 Mart 2016 20:22

Evli ve Öfkeli’de sular durulmuyor. İşte 21. Bölümde yaşanacak gelişmeler…

ATV ekranlarında yayınlanan Evli ve Öfkeli, 21. Bölümü ile ekranlara gelecek. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Evli ve Öfkeli için 21. Bölüm fragmanı yayınlanırken, dizide olaylar daha da karışıyor.

Ahmet ile yaşananlar gizlenmeye çalışsa da Esra için bu durum hala esrarengizdir. Esra ile Mine ve Seray arasında yaşanacaklar bölüme damga vuracaktır. Esra’nın elindeki kanıtlar, her şeyin açığa çıkmasına neden olurken,  yeni bölümde Esra’nın haklı olduğu bir bir ortaya çıkacaktır. Bu gelişmelerin ardından ise Ahmet’in hak ettiği cezanın alınması için herkes seferber olacaktır.

Diğer yanda ise Dilek hayatının en karışık dönemine girer. Gelen bir mektup ile birlikte her şeyi tekrar sorgulamaya başlayan Dilek, çıkmazlara girecektir.

Murat da ilişkilerinde şüphelerle yaşamaya başlayınca Evli ve Öfkeli’de herkesin ilişkisi zora girecektir. Evli ve Öfkeli yayınlandığı ilk günden itibaren ekranların en çok izlenen dizilerinden olurken, 21. Bölümünde de dizide yine heyecan dinmeyecek.

Evli ve Öfkeli 21. bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.