Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Evlenme Niyeti Olanlara Tektaş Pırlanta

Evlenme niyetiniz olduğu zaman kız arkadaşınıza evlenme teklifi etmek istediğinizde öncelikle tektaş pırlanta almanız gerekir.

Evlenme Niyeti Olanlara Tektaş Pırlanta
24 Kasım 2020 20:50

Evlenme niyetiniz olduğu zaman kız arkadaşınıza evlenme teklifi etmek istediğinizde öncelikle tektaş pırlanta almanız gerekir. Özellikle film sahnelerinden çok fazla etkilenen gençler tek diz üzerinde çökerek evlenme teklifi etmek istedikleri için bu iş için özellikle pırlanta yüzük alırlar. Tabi aynı şekilde genç kızlar da pırlanta yüzük alarak evlenme teklifi beklerler. Evlenme yıl dönümü olduğunda da hanımlar eşlerinden pırlanta yüzük beklerler. Pırlanta yüzük tüm hanımlar için sadakati ve bağlılığı temsil ettiği için çok önemlidir.

Pırlanta Yüzük 

Pırlanta yüzük sahibi olmak tüm genç kazılar için çok önemlidir. Çünkü evlilik bağı için erkekler evlenmek istedikleri kızlara yüzük hediye alırlar. Bu şekilde ömür boyu bağlı kalacaklarını ilan ederler. Tektaş pırlanta yüzük ise bu bağlılık ilanının âdeta efendisidir. “Sen benim için teksin, bir tanemsin ve ömür boyu da bir tanem olman için sana tek taş yüzük aldım.” Anlamına gelen bir hediye olduğu için çok özeldir. Maddi boyutta biraz zorlasa da mutluluk için buna değer. Bütçenize ve zevkinize uygun tüm modelleri  https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk adresinde bulabilirsiniz.

YORUMLAR

  1. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Tektaş almak kaidemidir ? Benim eşim alamamıştı… Aklı başında bir kız tektaş değil,sadakati önemser. Herşeyi maddiyata bağladılar,bir yarıştır gidiyor dünya.

  2. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    piyasaya plastik sürdüler,satış olsun diye…Çin malı falan son yıllarda.Mümkün değil bu fiyatlara gerçek pırlanta , elmas satın alınamaz.Eskiden mobilya almak araba almak gibiydi,fabrikasyon üretim başladı ucuzladı .