Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

EVİNİN KAPILARINI AÇTI!

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk, evinin kapılarını sosyal medya üzerinden seçmenlere açtı.

EVİNİN KAPILARINI AÇTI!
12 Şubat 2024 16:36

Pazar günü mesaisini evinde geçiren Ünlütürk, videosunda; Pazar günleri, seçim yoğunluğundan uzaklaştıklarını, sevdikleriyle bir araya gelme fırsatını bulduğu günlerden biri olduğunu kaydetti. Evinde çektiği videoda hem seçmenlere seslenen Ünlütürk, bir yandan da börek açarak misafirlerine ikram etti. İş hayatı ve siyasi hayatından bahseden Ünlütürk, çevresinin ve partisinin belediye başkan adaylığı için görev teklif ettiğini kendisinin de bu görevi kabul ettiğini belirterek, Sinoplular dan 5 yıllık yetki istedi.

“PARTİLER KAZANMAYACAK, SİNOP KAZANACAK”

Kenti için hayalleri, planları olduğunu dile getiren Başkan Adayı Ünlütürk; “Sinop’un insanı eğer doğru karar veremezse, Serpil Ünlütürk’e oy verirseniz CHP kazanır, AK Parti kazanır gibi ucuz söylemlerle, kolay seçim kazanma yöntemleriyle devam ederlerse, üzülerek şunu söyleyebilirim ki, yine Sinop kaybedecek. Bana oy verdiğiniz takdirde partiler kazanmayacak, Sinop kazanacak. Kesinlikle bu seçimin manipüle edilmesine izin vermeyin.

“SİNOP’UN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Seçmenlerin kaygı duymaması konusunda açıklamalar yapan Ünlütürk; “Yapılan anketler şunu gösteriyor ki, bizim oylarımız, üzerine aldığımız Sinoplu’nun teveccühüyle de neredeyse aynı. Hatta biraz üzerinde de bir oy potansiyelimiz var. Bu konuda kaygı duymayın. Seçimi de bir oyla bir aday kazandığında çok şaşıracağımız bir sonuç olmayacak. Bu konuda bana inanabilirsiniz. Bu seçimde iktidarın ve belediyenin başarısız çalışmalarından yola çıkarak, mutlaka bu üçüncü yolu değerlendirmenizi çok arzu ediyorum. Çünkü Sinop’un çehresi değişecek.”

“DEĞİŞİMİ SAĞLAYACAK KİŞİ BENİM”

Şehrin nasıl güzel ve temiz bir şehir olduğunu söylettirebileceğini bildiğini aktaran Ünlütürk; “Özellikle Sinop’un çehresini değiştirecek o kadar çok projemiz var ki. Bana oy verdiğinize asla pişman olmayacaksınız ama o sandığa gittiğinizde Serpil Ünlütürk kazanamaz diyerek oy vermediğinizde, çok yakın oyla kaybettiğimde, inanın benden çok siz üzüleceksiniz. Sinop’ta değişimi sağlayacak kişinin ben olduğuna inanın. Size bunun sözünü veriyorum. Hayatım hep Sinop’a, Sinoplu’ya hizmetle geçti. Benim Sinop’a hizmete kesintiye uğramadı. 60 yaşındayım. 65 yaşıma kadar, gecemi gündüzüme katarak 5 yılımı Sinoplulara vakfetmeye hazırım. Bununda sözünü veriyorum. Lütfen oy atarken çok dikkatli olun.” Diye konuştu.

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk’ün konuşmasının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.