Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Eto’o’nun transferi bitmek üzere

Sezon öncesi hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek Beşiktaş’ta teknik heyetin gözü kulağı yönetimden gelecek transfer haberlerinde.

Eto’o’nun transferi bitmek üzere
2 Ağustos 2016 15:15

Avusturya kampının sonunda takım kadrosunun hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için yetersiz olduğunu belirten Şenol Güneş, yönetimle yaptıkları görüşmede şampiyon kadrodan oynayan hiçbir oyuncusunu göndermek istemediğini, ayrıca takviye yapmak istediğini belirtmişti.

Ancak takımın en önemli isimlerinden Mario Gomez ve Gökhan Töre’nin ayrılması, Jose Sosa’nın da takımda kalmak istememesinin ardından gözler yönetimin yapacağı transferlere çevrildi. Şu ana kadar Gökhan Gönül, Adriano ve Fabricio’yu kadrosuna katan Beşiktaş’ta kiralık oyuncular Aras Özbiliz ve Miloseviç de takıma geri döndü.

Stoper, forvet ve kanat mevkilerine mutlaka transfer isteyen Şenol Güneş, bununla alakalı yönetime görüşlerini bildirmişti. Şu ana kadar her mevki için birçok isimle temasa geçen Beşiktaş transfer komitesi, henüz bir anlaşma sağlayamadı.

Defans bölgesinde şu ana kadar Gustavo Gomez gibi Kenneth Omeruo gibi isimlerle görüşen Beşiktaş’ın hedefindeki son isim Napoli forması giyen Rumen oyuncu Vlad Chiriches oldu. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 17 maça çıkan futbolcu 2’de gole imza attı.

İtalyan yetkililerle ilk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, Beşiktaş’ın ilk etapta Chiriches’i kiralamak istediği ve sözleşmeye de satın alma opsiyonu koydurmak istediği öğrenildi. Napolili yöneticilerin bu duruma sıcak baktığı ve görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği belirtildi.

26 yaşındaki Rumen futbolcu Chiriches, 3 sezon Steaua Bükreş forması giydikten sonra Tottenham’a transfer olmuş ve 2 sezon Londra ekibinin formasını giymişti. Geçtiğimiz sezon İtalya macerasına başlayan Chiriches, 17 maçta forma şansı bulabildi.

Forvet arayışlarını da sürdüren Beşiktaş, Mario Gomez’in hala Fiorentina’dan ayrılıp başka bir takıma imza atmamasından geri dönebilmesi umudunu taşıyor. Tedbiri elden bırakmamak için bir çok isimle temaslarını sürdüren Beşiktaş, Samuel Eto’o’nun ardından Antalyasporlu yöneticilerle de bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

Yöneticiler bazında yapılan ilk çalışmanın oldukça olumlu geçtiği ve Eto’o’nun Beşiktaş’ta oynamayı istemesinden dolayı transferin gerçekleşebileceği öğrenildi. Bilindiği gibi Kamerunlu futbolcu takımının Hollanda’da yaptığı kampa katılmamış ve Beşiktaş ile görüşmeler yaparak siyah beyazlı takıma gelmeyi çok istediğini göstermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.