Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Eşsiz Tasarımlar Blue Diamond’la Sizlerle

Eşsiz Tasarımlar Blue Diamond’la Sizlerle
16 Mayıs 2017 20:23

Blue Diamond, pırlanta alanında Türkiye’de ve dünyada isim yapmış markalardan biridir. Sertifikalı olan pırlanta tasarımları, güzelliğinize güzellik katmak için özel olarak tasarlanmaktadır. Her biri alanında uzman olan ekip kadrosu ile özel tasarımlar yapan firma, eşsiz güzellikte pırlanta kolyelere sahiptir.

Pırlanta her bayanın hoşuna giden ve mutlaka kullanmak istediği aksesuarlardır. Kendini özel hissetmek isteyen her bayan için özel tasarımlar yapan Blue Diamond, pırlantalı kalp kolye, pırlantalı kolyeler ve renkli taşlı olan kolye çeşitlerine sahiptir. Hem sade hem de şık tasarımları ile göz dolduran bu tasarımlar kişiye özel olarak da tasarlanabilir.

Pırlantalı Zümrüt Kolye

0,28 Karat Pırlantalı KolyePırlantalı Kolye

Blue Dimond ile özel hediyeler verin;

Sevdiğiniz kadını mutlu etmek için ona alabileceğiniz en özel hediye, kendisi için tasarlanmış olan pırlanta bir kolye olabilir. Sevgilinizin zevklerine göre kalın ya da ince kolye modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca çok sayıda pırlantası olan ya da az ama büyük pırlantaları olan bir kolye tasarlatabilirsiniz. Sevgiliniz beyaz altın ya da sarı altın seviyorsa, kolyenizin zincirini bu renkler arasından tercih edebilirsiniz.

Pırlantalı Safir Kolye

Pırlantalı Kalp KolyePırlantalı Kalp Kolye

Blue Diamond sitesinde bulunan kolye modellerine https://www.bluediamond.com.tr/pirlanta-kolyeler/ adresinden de ulaşabilir ve burada bulunan indirimli kolye modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Firma, alışverişleriniz için çeşitli ödeme alternatifleri sunmaktadır. Kredi kartlarınıza taksit seçeneklerinden yararlanarak alışveriş yapabilirsiniz.

Firma, alışverişlerinizde 14 gün içinde iade seçeneği sunmaktadır. Ürünlerde yazı olsa bile değiştirilmektedir. Ayrıca iade esnasında ödediğiniz tutarın tamamını geri alabilirsiniz.

Pırlantalı Kolye

Pırlantalı KolyePırlantalı Kolye

Sizler de sevdiğiniz kadını özel hissettirmek ve size aşkla bağlanmasını sağlamak için Blue Diamond özel tasarım pırlanta kolye modelleri arasından seçim yapabilir, uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. satın alma işlemleriniz için https://www.bluediamond.com.tr/ internet sitesini kullanabilir ya da mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.